12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Corabia“ condusa de Hagi se scufunda

„Corabia“ condusa de Hagi se scufunda


Echipa antrenata de Gheorghe Hagi, Bursaspor, a inregistrat, in cele zece etape disputate de la inceputul sezonului, o victorie, patru rezultate de egalitate si cinci infringeri, avind golaveraj 7-17. Gica Hagi a spus, dupa infringerea inregistrata de Bursaspor in meciul disputat in deplasare cu Istanbulspor, scor 0-3, in etapa a 10-a a campionatului Turciei, ca nu intentioneaza sa demisioneze. Intrebat de un jurnalist daca intentioneaza sa demisioneze, Hagi a raspuns in doi peri: „Tu intentionezi sa renunti la profesia de jurnalist?“.

Hagi a mentionat ca este foarte suparat pe jucatorii sai. „Dupa meci le-am cerut sa comenteze infringerea. Nu inteleg ceva: pe teren propriu jucam foarte bine, insa in deplasare nu reusim sa evoluam la fel. Aceasta situatie trebuie sa se schimbe“, a spus Hagi.

Tehnicianul roman a mentionat ca echipa Istanbulspor este mai experimentata si mai realista decit Bursaspor. „Am facut foarte multe greseli in fata adversarilor nostri, care au inscris la prima ocazie pe care au avut-o“, a precizat Hagi.

Hagi si jucatorii romani au fost criticati de jurnalisti

Presa turca a taxat aspru evolutia echipei lui Hagi dupa infringerea in fata formatiei Istanbulspor. Jurnalistii l-au criticat atit pe Hagi, cit si pe cei patru jucatori romani care evolueaza la Bursaspor: Vintila, Miu, Frasineanu si Ganea.

„Hagi asteapta vacanta cu un carnet plin cu note proaste“, a scris cotidianul Milliyet. „Hagi se indreapta spre fund. Despre echipa Bursaspor in meciul cu Istanbulspor se pot scrie doar doua sau cel mult trei rinduri. Nu a functionat nici apararea, nici linia de mijloc si nici ofensiva. Cu fiecare etapa, problema devine mai mare“, a scris Milliyet, care le-a acordat jucatorilor Bogdan Vintila si Iulian Miu nota 3, in timp ce Cornel Frasineanu si Ionel Ganea au primit nota 4. „Incotro merge Bursaspor?“, a titrat cotidianul Turkiye.

„Finalul acestui parcurs va fi rau“ este titlul unui articol aparut in cotidianul Kent din Bursa. „«Crocodilii verzi» s-au ingropat in gazonul de pe stadionul «Gungoren» din Istanbul prin evolutia lor slaba si i-au suparat pe suporteri. Apararea, greselile portarului, faptul ca extremele nu au functionat si, in consecinta, nu s-a atacat, au constituit principalele motive ale infringerii“, a scris Kent. „Ne-ai ars, Vintila!“, a titrat cotidianul Bursa Hakimiyet, care scrie ca portarul roman a gresit la primele doua goluri ale echipei Istanbulspor.

Note proaste

Cotidianul Hurriyet le-a acordat romanilor Bogdan Vintila, Iulian Miu si Ionel Ganea nota 5, in timp ce Cornel Frasineanu a primit nota 6. Jurnalul Sabah le-a acordat lui Ganea, Miu si Frasineanu nota 4, iar Vintila a primit nota 3.

Potrivit cotidianului Star, dupa meci, suporterii echipei Bursaspor i-au huiduit pe fotbalistii acestei formatii, dar l-au incurajat pe Gheorghe Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS