6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSportul a cistigat cu cap

Sportul a cistigat cu cap

Trei dintre cele patru reusite ale elevilor lui Dan Petrescu au venit in urma unor lovituri de cap

Sportul – Pandurii 4-0

Au marcat: Maxim ’24, G. Bucur ’32, ’75, Galamaz (’90, p.)

• Stadion „Regie“, spectatori circa 400

Sportul: Stanca – Irimia, Galamaz, Oae, Secareanu – Ratiu, Lazar (’82, S. Stancu), V. Negru, Maxim (’87, Varga) – G. Bucur, Mazilu (’78, Cruceru). Antrenor: Dan Petrescu.

Pandurii: Hirsu – Braia (’58, S. Stanciu), Mauta, Cr. Popescu, Trofin, Al. Cristea – Nica (’71, Lacoviste), A. Arcanu, I. Stefan (’66, Lepadat) – Ad. Popescu, Vintilescu. Antrenor: Emil Sandoi.

Au arbitrat: L. Dan (Ajud) – Cr. Starica (Iasi), P. Gheba (Tulcea).

Observator: M. Ionescu (Ploiesti).

Pandurii au primit simbata, in „Regie“, o corectie severa din partea Sportului, in derbiul seriei a II-a a Diviziei B, elevii lui Dan Petrescu impunindu-se cu un categoric 4-0. Trupa lui Sandoi a prins o zi slaba si nu a putut face fata atacurilor „studentilor“, care au facut ce au vrut cu defensiva oltenilor. De fapt, dupa meci, jucatorii din Tirgu Jiu au recunoscut ca bucurestenii au fost mai buni, doar „principalul“ Emil Sandoi neintelegind prestatia slaba a elevilor sai, pe care a caracterizat-o ca pe a unei formatii de pluton. Daca am face o comparatie intre evolutiile celor doua echipe, pentru a vedea ce au avut in plus jucatorii din „Regie“, atunci am ajunge la concluzia ca acest lucru a fost capul, trei dintre cele patru reusite ale Sportului venind in urma unor lovituri de cap, bine plasate. Maxim a fost primul care a deschis scorul, profitind de o greseala a portarului Hirsu, apoi Gigel Bucur a reluat in plasa o centrare a lui Negru, tot el punctind in partea secunda pentru 3-0, dupa ce Hirsu scosese de linga bara sutul lui Lazar. Mingea trimisa insa de atacantul bucurestean a fost respinsa de defensiva Pandurilor, acelasi lucru intimplindu-se si la continuarea fazei, cind Maxim a reluat din nou spre poarta, in cele din urma centralul considerind ca in prima faza mingea a depasit linia portii. Ultima reusita a Sportului a venit dintr-un penalti acordat destul de usor, si transformat de Galamaz, dar si asa victoria formatiei lui Dan Petrescu nu a putut fi pusa la indoiala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS