10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSeceta din deplasare

Seceta din deplasare

Divizia B, seria a II-a, etapa a 10-a

Rulmentul – Extensiv 2-0

• Au marcat: I. Cojocaru ’43, M. Chirila ’62

• Stadion „Rulmentul“, spectatori circa 800

Rulmentul: Mirancea – Doicaru, Cusca, Miruta, M. Gheorghe – G. Ene (’79, Spirea), I. Stan, Fl. Mitroi, M. Chirila (’86, Negrut) – D. Voicila, I. Cojocaru (’66, Stanciu). Antrenor: Ion Viorel.

Extensiv: Bornescu – Ciuca, Cioponea, D. Mihai – Fl. Mihai (’46, Musat), Cretu (’66, Baia), Saceanu, Totoroata, S. Radoi (’66, Curteanu) – Dina, Velcovici. Antrenor: Eugen Neagoe.

• Au arbitrat: T. Balmus (Galati) – D. Dumitriu (Focsani), E. Cringasu (Ploiesti).

• Observator: I. Angelescu (Bucuresti).

• Cartonas rosu: Cioponea ’40

Extensivul a ratat sansa de a mai micsora din pasivul de la „adevar“, intorcindu-se cu mina goala din deplasarea de la Alexandria. „Ros-verzii“ au avut in fata o echipa aflata intr-o situatie delicata, care avea mare nevoie de puncte, dar nu au stiut sa profite de acest lucru. Cu toate ca si ei erau intr-o situatie asemanatoare, practic, nu ar fi avut ce pierde daca se prezentau pe teren dezinvolti si dornici de a obtine macar un punct din intilnirea cu Rulmentul. De fapt, acesta a fost si singurul lucru pe care Eugen Neagoe l-a reprosat elevilor sai, Alexandria fiind o echipa de la care se putea scoate ceva. Asa, craiovenii au cazut in plasa gazdelor, si desi au inceput mai bine partida, ratind citeva ocazii de poarta, nu au putut sa-si treaca in cont primul gol din deplasare. Elevii lui Ion Viorel au dominat steril intilnirea, lovindu-se de o aparare destul de exacta a oltenilor. Insa, daca nu puncteaza pe tabela, in deplasare Extensivul puncteaza la capitolul eliminari si in acest joc, cum s-a intimplat si la Pitesti, craiovenii raminind cu un om mai putin, Cioponea vazind direct cartonasul rosu, in urma unui fault din spate in postura de ultim aparator. Dupa ce Bornescu a scor de sub transversala un sut bun al gazdelor, a picat golul. Portarul oltenilor a iesit gresit la o centrare si atacantul Cojocaru a profitat, reluind cu capul in plasa.

In partea secunda, lucrurile au sta cam la fel, ocazii de poarta nu prea concludente, ratari ale craiovenilor si inca un gol primit de Extensiv, de data aceasta Chirila fiind cel care l-a invins pe Bornescu cu un sut din interiorul careului, desi era talonat de doi adversari. Chiar daca au evoluat cu un om mai putin, elevii lui Neagoe au incercat pe final sa marcheze macar un gol, dar atacurile lor nu s-au soldat decit cu ratari, in timp ce Rulmentul s-a multumit sa conserve rezultatul, obtinind in final o victorie necesara desi, per ansamblu, nu a aratat mare lucru. Infingerea de la Alexandria face ca „ros-verzii“ sa coboare un loc in clasament, iar etapa urmatoare vor primi, pe teren propriu, vizita liderului Sportul. Tocmai de aceea, jucatorii gruparii din Parcul „Romanescu“ isi vor relua de astazi pregatirile, tehnicienii echipei programind doua antrenamente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS