10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIi supararam rau ca le luaram punctul!

Ii supararam rau ca le luaram punctul!

• Ignorind ca unii dintre jucatorii lor s-au facut de ris, gazdele au acuzat arbitrajul si toata conducerea fotbalului romanesc • Bundea, Vigariu si Badea au fost cei mai buni oameni ai Universitatii • Simbata jucam cu Ceahlaul, pe „Ion Oblemenco“

Apulum Alba Iulia 2

„U“ Craiova 2

• Stadion „Cetate“, spectatori 10.000

• Au marcat: Bumb ’32, Galdean ’63 / Bundea ’21, Vigariu ’74

Apulum: Fl. Cotora 4 – Jercalau 6, D. Miclea 6, Himcinschi 5, Bumb 6, C. Bar 5 (’82, Lupascu) – Paleacu 6, Iurisniti 6, Galdean 6 (’79, Nedelea), Ov. Maier 4 – T. Moldovan 5 (’70, Vascko 5). Antrenor: Aurel Sunda.

Universitatea: Guso 6 – Bundea 7, Murgan 6, Papura 6, Rada 5, I. Stancu 5 – Vigariu 6, Stinga 5 (’89, Cl. Tudor), P. Badea 6,5, Plesan 5 – Stoianof 5 (’61, Bratu 4). Antrenor: Pavel Badea.

• Au arbitrat: Al. Deaconu 5 – I. Cojocaru 6, N. Marodin 6 (toti din Bucuresti).

• Observatori: V. Boit, N. Grigorescu (ambii din Timisoara).

• Cartonase galbene: Guso, Bundea / Himcinschi, Iurisniti, Maier.

• Cartonas rosu: Maier ’87.

• Filmul golurilor: min. 21, 0-1: Stancu i-a pasat la intilnire lui Bundea si acesta, singur, a plasat frumos pe linga portar; min. 32, 1-1: Jercalau a centrat de pe dreapta, Plesan a sarit pe sub minge si Bumb, cu capul, a reluat imparabil din apropiere; min. 63, 2-1: Galdean a sutat fulgerator de la 14-15 metri, lateral dreapta; min. 74, 2-2: Vigariu a sutat pe jos de la 18 metri, Fl. Cotora a plonjat gresit si a luat un gol usor.

Rezultatul de egalitate inregistrat de Universitatea, scor 2-2 la Alba Iulia, a aruncat tabara gazdelor in aer! La finalul intilnirii, antrenorul gazdelor, Aurel Sunda, a trecut la fel de fel de acuze. La conferinta de presa desfasurata dupa meci, aproape toata lumea a fost acuzata ca doreste raul echipei-revelatie a sezonului! „Suparam“, a fost concluzia lui Sunda, care s-a declarat multumit de rezultat, dar a spus ca locul ocupat de echipa pe care o conduce deranjeaza la Bucuresti! „Ma multumeste rezultatul. Am avut multe de indurat. Am fost provocati din alte parti. Trebuie sa ne pregatim mai bine, sa luptam impotriva a 13-14 jucatori!“, a declarat tehnicianul Apulumului, referindu-se la brigada de arbitri, amintind apoi ca nu i s-a dat un penalti in partea secunda.

Sunda a uitat sa spuna ca prestatia unora dintre elevii sai a fost mai mult decit dubioasa! Aici sint de comentat evolutiile portarului Fl. Cotora si ale vedetei Ovidiu Maier. Primul, parca a fugit de minge la sutul lui Vigariu, iar Maier, care nu a facut nimic tot meciul, a cautat cu luminarea cartonasul rosu, primit abia in final. Despre atacanti, ce sa mai spunem! Acestia se bagau sub minge atunci cind ar fi trebuit sa sara la cap! Sunda a acuzat degeaba arbitrajul, e drept, unul care a fragmentat mult jocul si a dat unele decizii impotriva gazdelor, dar atit. In schimb, l-a iertat pe Himcinschi de eliminare, neacordindu-i al doilea cartonas galben, dupa un fault dur de la spate. Cit despre faza incriminata drept penalti de Sunda, nici vorba, Guso a respins mingea.

De partea cealalta, Universitatea a obtinut ce si-a dorit: sa nu piarda. Modul in care a reusit, nu conteaza. E bine ca nu s-a pierdut, iar prestatia citorva jucatori este imbucuratoare. Remarcati? Bundea, Vigariu si, nu in ultimul rind, Pavel Badea. Poate cel mai echilibrat component al Stiintei si, in acelasi timp, omul care se zbate sa mentina moralul unei echipe destul de bulversate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS