20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVa stopa Electro invincibilitatea Armatei?

Va stopa Electro invincibilitatea Armatei?

Runda cu numarul opt a seriei a cincea programeaza astazi, de la ora 15.00, ultimul derbi intre formatiile craiovene, cea mai in forma echipa a Baniei, Armata, intilnind, in Valea Rosie, pe Electro, grupare care a inregistrat un reviriment neasteptat in ultimele etape. Cealalta echipa craioveana prezenta in aceasta competitie, Stiinta CFR, are o deplasare grea la Pitesti, dar elevii lui Jean Georgescu spera sa scoata macar un punct din confruntarea cu Juventus, echipa care are si ea mare nevoie de victorie pentru a iesi din zona periculoasa a clasamentului.

Electro – Armata

Gruparea din Valea Rosie se afla astazi in fata celui mai dificil examen de la instalarea pe banca tehnica a lui Marian Bicu, Electro primind vizita invincibilei „armada“ conduse de Marian Voicu. Gazdele traverseaza o perioada fasta, chiar daca in ultima etapa au pierdut la limita, la Rimnicu Vilcea, dar oaspetii sosesc din postura de favoriti, pentru ei fiecare meci fiind tratat la victorie, dupa cum sustin oficialii Armatei. Cei din tabara lui Electro sint convinsi ca ii va astepta un joc dificil, dar nu dezarmeaza. „Pentru a putea scapa de griji trebuie sa trecem cu bine si peste astfel de meciuri“, afirma gazdele de astazi, care spera chiar sa opreasca seria de rezultate pozitive a „militarilor“. Va rezulta, mai mult ca sigur, un joc incrincenat, cu ambitii mari de ambele parti, singurul obstacol in calea unui spectacol fotbalistic putind fi doar terenul greu din cauza ploilor din ultimele zile. La Electro va reintra Dascalu, care si-a ispasit etapa de suspendare, in timp ce in tabara „galben-rosiilor“ nu va putea evolua Grigore, accidentat destul de serios etapa trecuta. Fundasul Dinu are si el unele probleme cu genunchiul, dar tehnicienii Armatei spera sa fie apt pina la ora jocului. Partida de pe stadionul din Valea Rosie va fi condusa de o brigada craioveana cu Claudiu Ilie, la centru, ajutat de Ion Stancuta si Marian Mirea.

Juventus Pitesti – Stiinta CFR

Echipa pregatita de Jean Georgescu intilneste astazi, in deplasare, pe Juventus Pitesti, formatie aflata pe locul zece, la -2 in clasamentul adevarului. Daca despre gazde se poate spune ca se afla intr-o situatie care nu le mai permite sa piarda puncte pe teren propriu, in ceea ce-i priveste pe craioveni expresia „cu cutitul la os“ pare prea blinda pentru criza in care se afla in momentul de fata. Cu -10 la „adevar“ si doar doua puncte la activ, gruparea de pe „Depou“ nu va mai avea practic nici o sansa de a ramine pe cea de-a treia scena fotbalistica a tarii daca in urmatoarele etape nu vor aparea rezultatele. Ca atare, din confruntarea de astazi cu pitestenii, „ceferistii“ trebuie sa se intoarca macar cu un punct, dar acest lucru va fi foarte greu avind in vedere ca gazdele, daca obtin victoria, vor scapa de zona fierbinte a clasamentului. Mai mult, formatia craioveana se confrunta si cu o serie de indisponibilitati, Stancuta, Florea, Andrei si Malusanu neputind fi utilizati din cauza accidentarilor, asa ca misiunea tehnicienilor Stiintei CFR de a scoate un rezultat pozitiv va fi si mai mult ingreunata. Meciul, care se va desfasura pe terenul „Dacia Stefanesti“, va fi arbitrat de Petrica Burcea – Petrica Pinzariu (ambii din Giurgiu) si Aurel Rusu (Rosiori).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS