17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Stejarii“ cer clementa

„Stejarii“ cer clementa

Pilotul american Tony Renna a murit in urma accidentului suferit miercuri, pe circuitul de la Indianapolis, in timpul unor teste pentru verificarea pneurilor, informeaza cotidianul spaniol Marca.

Tony Renna, de 26 de ani, care s-a alaturat scuderiei Chip Genassi Racing la inceputul lunii octombrie, a parasit pista in curba a treia, din turul al cincilea, masina sa izbindu-se de gardul de protectie. Renna este al 41-lea pilot si a 67-a persoana care moare intr-un accident produs pe circuitul Indianapolis Motor Speedway, de la crearea acestuia, in 1909. Pilotul american, care ar fi trebuit sa se casatoreasca in luna noiembrie, a participat de sapte ori la cursa de 500 de metri de la Indianapolis, dar si la cursa de la Michigan, unde a obtinut cel mai bun rezultat al sau, clasindu-se pe locul patru.

Vicepresedintele Indy Racing League (IRL), Brian Barnhart, a anuntat ca va fi greu de stabilit cauza producerii accidentului, deoarece acesta nu a avut loc la un antrenament sau intr-o cursa oficiala. „Partea proasta la un test pentru verificarea unei masini este ca nu exista multi martori sau inregistrari video. Va fi dificil de stabilit cauza producerii acestui accident“, a explicat Barnhart.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS