12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Putem sa cistigam in Regie!“

„Putem sa cistigam in Regie!“

Etapa a 10-a a B2 programeaza simbata derbiul seriei: Sportul Studentesc – Pandurii Tirgu Jiu, un duel intre doi fosti internationali, Dan Petrescu si Emil Sandoi. Ambele echipe au acelasi numar de puncte (21), dar „studentii“ din Regie au un golaveraj unic in toate cele trei serii de B: 25-2! Partida este televizata (simbata, ora 11.00, Prima TV). Emil Sandoi a acordat ieri un interviu despre derbiul de simbata.

– Meciul cu Sportul poate fi considerat pentru Pandurii un moment al adevarului?

– Nu neaparat. Ar putea fi considerat un moment al adevarului pentru Sportul. Pentru Pandurii nu este un meci capital. Este un joc din care noi nu avem decit de cistigat. Asta in eventualitatea unui rezultat bun. Sint convins ca Pandurii pot cistiga meciul cu Sportul!

– Si astfel, Pandurii ar trece pe primul loc, adica ar fi sperante pentru promovare?

– Cum sa va spun? Obiectivul echipei Pandurii, stabilit inainte de inceperea campionatului, nu era promovarea. S-a tinut cont de mai multe amanunte, cum ar fi: problemele cu care s-a confruntat echipa in sezonul trecut, lotul echipei (nici unul dintre jucatorii pe care-i avem acum nu a avut continuitate in campionatul trecut) s.a.m.d. Asta nu inseamna insa ca nu ne-am dori promovarea! Rezultatele de pina acum ne-au adus intr-o postura buna – locul doi, cu acelasi numar de puncte ca al liderului -, iar simbata am putea trece pe primul loc. Evident, daca reusim sa cistigam in Regie! Asta ne dorim. In consecinta, daca vom putea sa promovam, nu ne vom da la o parte. Ar fi chiar culmea!

– Cum se explica evolutia buna a echipei, ascensiunea in clasament?

– Ar fi multe de explicat. Cred ca in primul rind jucatorii sint „contaminati“ de ideea de a face o figura cit se poate de frumoasa. Oricum, jucatorii au fost deosebit de receptivi, atit in plan tactic cit si al comportamentului in teren si in afara lui. Apoi, nu avem de ce sa ne plingem, conducerea clubului si-a facut pe deplin datoria, adica ne-au fost asigurate conditii bune de pregatire. Exista o anumita stabilitate financiara.

– Pentru derbiul cu Sportul exista o prima speciala?

– Nu. Este un meci in care sint puse tot trei puncte in joc. Sintem in obiectiv, nu este, cum spuneam, un meci capital pentru noi. Trebuie insa sa recunoastem ca ne dorim sa cistigam. Si sint convins ca sintem in stare.

– Probleme de lot?

– Popete este suspedant, iar Radoi accidentat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS