10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra nu mai vrea sa stea in cirje

Contra nu mai vrea sa stea in cirje

Cosmin Contra a fost lovit la glezna dreapta de mijlocasul brazilian Mancini, in meciul amical disputat de echipa sa, Atletico Madrid, pe 8 august, in compania gruparii AS Roma, scor 1-1, in cadrul unui turneu de pregatire de la Monterrey. Initial, medicii anuntasera ca fundasul roman va fi indisponibil intre sase si opt saptamini, dar interventia chirurgicala nu a putut fi evitata.

In urma cu doua saptamini, „Gurita“ a fost supus unei interventii chirurgicale la piciorul drept. Pedro Guillen, unul dintre medicii care l-au operat, a declarat ca fundasul roman nu va avea voie, timp de patru saptamini, sa puna piciorul jos si ca va juca din nou abia peste trei luni. In ciuda acestui lucru, Contra a spus ca spera sa revina pe teren la sfirsitul acestui an. „Daca ar fi dupa mine, as reveni pe teren chiar saptamina viitoare. Mi-au spus ca voi fi indisponibil doua sau trei luni, insa eu vreau sa revin in luna decembrie. Totul va depinde de cum decurge recuperarea“, a spus Contra.

„Este pentru prima oara cind am o accidentare atit de grava si petrec atit de mult timp departe de teren. Eu sint un jucator activ si nu-mi place sa stau in cirje, insa sint constient ca exista accidentari si mai grave“, a afirmat „Gurita“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS