14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Avem cei mai frumosi, cei mai destepti si cei mai buni jucatori!“

„Avem cei mai frumosi, cei mai destepti si cei mai buni jucatori!“

Instalat in functia de antrenor principal interimar in urma cu doua saptamini, Pavel Badea a condus Universitatea intr-un singur joc oficial, vineri, cu „Poli“ AEK, scor 0-0, si in trei partide amicale: cu Scoala de Fotbal G.P., scor 4-0, cu Extensiv, scor 2-1, si cu Electroputere, scor 3-0. Din nefericire pentru „Badita“, chiar daca in jocurile de pregatire a obtinut numai victorii, evolutiile elevilor sai au fost destul de sterse, impresia fiind ca Universitatea se afla departe de ceea ce asteapta miile de suporteri ai alb-albastrilor.

Ultimul joc, cel disputat cu Electroputere, a fost edificator in ceea ce priveste valoarea actualilor componenti ai Universitatii Craiova. De multe ori, jucatorii au atins penibilul prin modul de exprimare. In plus, de mai multe ori, Badea a strigat la elevii sai sa puna latul la minge! Intrebat daca este normal acest lucru, Pavel Badea a spus ieri: „Nu! Nu este posibil ca un jucator de Divizia A sa nu stie ca sint momente in joc cind trebuie sa pui latul la minge! Este ceva nefiresc, dar in Romania este posibil orice!“. Despre gesturile sale de a-si admonesta jucatorii atunci cind au gresit, fostul capitan al Stiintei a declarat: „Sint un tip coleric, mai impulsiv si, cind vad posibilitatile limitate ale unora, nu pot sa tac!“. Cit despre afirmatia din momentul preluarii echipei ca antrenor, conform careia „Universitatea are un lot valoros“, acum, ca a avut timp sa vada jucatorii si din postura de antrenor, Badea a comentat: „Daca tip la ei sau le mai strig cite ceva in vreun meci inseamna ca la respectivul joc nu au dat randamentul scontat sau nu mi-a convenit modul in care au gindit anumite faze. Asa ca nu imi schimb parerea, cred in continuare in ei. Deocamdata, cei care ii avem sint cei mai buni. Nu-i pot acuza pe jucatori sau conducerea clubului acum, nu se poate face nimic, nefiind perioada de transferari. Din iarna, insa, eu sau cel care va fi antrenor, daca nu vor fi facute imbunatatiri, am putea trece la acuze. Pina atunci, repet, avem cei mai frumosi, cei mai destepti si cei mai buni jucatori!“. Despre jucatorul Badea, care nu a fost la fel de proaspat la jocul cu Electroputere, antrenorul Badea a afirmat: „Se simte foarte bine din punct de vedere fizic! Sa se prezinte toti jucatorii echipei ca el, cu aceeasi conditie fizica si, daca ar mai duce si aceeasi viata sportiva, Universitatea ar fi in virful clasamentului!“.

„Pe teren sint colegul lor, nu antrenor!“

Intrebat daca este mai greu sa dai indicatii ca antrenor din teren decit de pe banca, „Badita“ a dorit sa faca o precizare: „Vreau sa delimitez aceste aspecte. Cind intru pe teren sint jucatorul Pavel Badea, sint colegul lor si vorbesc la fel ca si inainte cu ei. Eu nu dau indicatii in timpul jocului din postura de antrenor. O fac numai la vestiare!“. Vorbind despre jocul de la Alba Iulia, unul destul de dificil in compania revelatiei acestei editii de campionat, „principalul“ oltenilor a aratat destul optimism: „Imi doresc sa cistigam toate cele trei puncte. Cred ca putem sa le si obtinem, dar cu conditia ca jucatorii sa fie concentrati la maximum, iar daruirea lor sa fie totala!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS