31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportMitea a inscris din nou pentru Ajax

Mitea a inscris din nou pentru Ajax

Atacantul roman a fost la cea de-a doua reusita a sa de cind s-a transferat in Olanda

Olanda. In runda a 8-a a campionatului Olandei, fotbalistul roman Nicolae Mitea a marcat un gol in minutul 78 al partidei cistigate de echipa sa, Ajax Amsterdam, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, in fata formatiei FC Volendam. Mitea a intrat pe teren in minutul 71, in locul lui Soetaers, in timp ce portarul roman al formatiei din Amsterdam, Bogdan Lobont, a evoluat pe intreaga durata a partidei. Golul marcat de Mitea in meciul cu Volendam a fost cea de-a doua reusita a sa de cind s-a transferat la Ajax.

Franta. Fundasul Marius Baciu a jucat pe intreaga durata a partidei disputate de echipa sa, OSC Lille, simbata, pe teren propriu, cu formatia Ajaccio, scor 0-0, in etapa a 10-a a primei divizii franceze. Baciu a primit un cartonas galben in minutul 52. Sergiu Radu nu a fost prezent pe teren nici un minut in meciul pierdut de formatia sa, Le Mans, in deplasare, cu scorul de 1-5, in fata echipei Paris Saint-Germain.

Spania. In runda a 7-a a primei divizii spaniole, Catalin Munteanu nu a evoluat in meciul pe care echipa sa, Albacete, l-a cistigat simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Real Sociedad. Nici fostul atacant al Universitatii Craiova, Gheorghe Craioveanu, nu a jucat in meciul pe care actuala sa echipa, Getafe, l-a terminat la egalitate, scor 0-0, in deplasare la Cordoba, in etapa a 8-a din Segunda Division.

Belgia. Mijlocasul Alin Stoica a intrat pe teren in minutul 76 al partidei pe care echipa sa, FC Bruges, a cistigat-o simbata, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, in fata formatiei Westerlo, in etapa a 11-a a campionatului Belgiei. Stoica l-a inlocuit pe Hans Cornelis. Liviu Ciobotariu a jucat pe intreaga durata a intilnirii cistigate de Mons, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Antwerp. Ciobotariu a primit un cartonas galben in minutul 89.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS