31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi l-a ajutat pe Lucescu sa se instaleze confortabil in fotoliul de lider

Hagi l-a ajutat pe Lucescu sa se instaleze confortabil in fotoliul de lider

Continuindu-si cursa spre un nou titlu, lidera campionatului Turciei, Besiktas Istanbul, a invins simbata, pe teren propriu, in etapa a 9-a, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Diyarbakirspor. Unicul gol al meciului a fost inscris de Tumer Metin, in minutul 29. Antrenorul echipei Besiktas, Mircea Lucescu, l-a utilizat in aceasta partida pe Daniel Pancu doar din minutul 46, cind l-a trimis in teren in locul lui Ahmed Hassan.

Tot in cadrul etapei a 9-a a campionatului Turciei, formatia antrenata de Gica Hagi, Bursaspor, a incheiat la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul disputat duminica, pe teren propriu, cu Fenerbahce Istanbul. Golurile echipei Bursaspor au fost marcate de Yakup Sertkaya (’55) si Okan Yilmaz (’78), in timp ce pentru Fenerbahce a inscris Van Hooijdonk (’28, ’88). La Bursaspor, fotbalistii romani Bogdan Vintila, Cornel Frasineanu, Iulian Miu si Ionel Ganea au evoluat tot meciul.

Lucescu: „Nu am meritat sa invingem!“

Mircea Lucescu, tehnicianul formatiei Besiktas, a spus ca jucatorii sai nu au meritat sa invinga in meciul cu Diyarbakirspor, scor 1-0, din cadrul rundei a 9-a a campionatului Turciei. „Toti jucatorii erau cu gindul la partida pe care o vom juca, saptamina viitoare, cu Sparta Praga, in Liga Campionilor. A fost cea mai slaba prestatie a echipei mele din acest sezon. Nu am meritat sa invingem! Nu vreau sa imi mai amintesc de acest meci“, a spus Mircea Lucescu.

„Sansa lui Luce“, a fost titlul unui articol din cotidianul Milliyet in care s-a scris ca Besiktas are nevoie de norocul pe care l-a avut in meciul cu Diyarbakirspor si in Liga Campionilor. „Vulturii nu au avut nici o ocazie in prima repriza, cu exceptia golului marcat de Tumer. In repriza secunda, Diyarbakirspor a preluat controlul jocului si apararea echipei Besiktas a avut dificultati mari“, a scris Milliyet.

„Gentlemanul Luce“ a titrat cotidianul Sabah, care a scris ca Lucescu le-a cerut suporterilor sa nu mai scandeze impotriva antrenorului formatiei Galatasaray, Fatih Terim. „In timp ce echipele se incalzeau, suporterii au inceput sa il injure si sa scandeze diverse sloganuri impotriva lui Terim. Lucescu le-a facut semn cu mina sa se opreasca, iar suporterii l-au ascultat pe tehnicianul roman“, a notat Sabah.

Suporterii formatiei Besiktas au afisat bannere cu mesaje prin care urau succes echipei Olympiakos Pireu, care va juca astazi cu Galatasaray, in Liga Campionilor.

Besiktas, la cinci puncte de Fenerbahce si Galatasaray

Victoria din partida cu Diyarbakirspor, coroborata cu remiza inregistrata la Bursaspor, a marit la cinci puncte avansul din clasament al echipei Besiktas fata de principalele sale urmaritoare, Fenerbahce si Galatasaray. Dupa disputarea a noua runde, Besiktas se situeaza pe prima pozitie, cu 25 de puncte, fiind urmata, in ordine, de Fenerbahce si de Galatasaray, ambele cu 20 de puncte. Echipa antrenata de Gica Hagi, Bursaspor, ocupa locul al 15-lea, cu sapte puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS