32.3 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportDuel pe „Delle Alpi“ pentru onoarea celor mai puternice campionate din lume

Duel pe „Delle Alpi“ pentru onoarea celor mai puternice campionate din lume

Etapa a treia din faza grupelor Ligii Campionilor debuteaza astazi, cu meciurile din cadrul grupelor A, B, C si D. Sapte dintre cele opt partide programate astazi vor incepe la ora 21.45, in timp ce intilnirea dintre Lokomotiv Moscova si Inter Milano va incepe la ora 19.30.

Derbiul acestei runde se va disputa in grupa D, pe stadionul „Delle Alpi“ din Torino, intre campioana Italiei, Juventus, si vicecampioana Spaniei, Real Sociedad. Cele doua formatii vor juca astazi nu numai pentru punctele si banii oferiti de UEFA echipelor care se califica in tururile superioare ale Ligii Campionilor, ci si pentru onoarea de a reprezenta asa cum se cuvine cele mai puternice campionate din lume, Il Calcio si Primera Division. Aceasta partida va fi transmisa in direct de Pro TV, rezumatul celorlalte meciuri urmind sa fie difuzat de acelasi post de televiziune, dupa miezul noptii.

Tot in grupa D, formatia la care joaca Gabriel Tamas si Ovidiu Petre, Galatasaray, va primi pe teren propriu vizita echipei Olympiakos. Cele doua formatii nu au acumulat nici un punct in aceasta faza a competitiei, acesta fiind principalul motiv pentru care intilnirea de astazi, de la Istanbul, se anunta a fi una pe muchie de cutit.

Formatia la care evolueaza romanii Tiberiu Ghioane si Florin Cernat, Dinamo Kiev, are meci greu in aceasta runda, in care va juca pe teren propriu cu Arsenal. Spre deosebire de echipa ucraineana, care se situeaza pe locul al doilea in grupa B, cu trei puncte, gruparea din Londra nu a acumulat decit un singur punct si detine lanterna rosie“ a clasamentului, elevii lui Arsene Wenger fiind hotariti sa indrepte chiar astazi aceasta situatie umilitoare.

Lidera grupei B, Inter Milano, va fi condusa in meciul din deplasare, cu Lokomotiv Moscova, de antrenorul interimar Corrado Verdelli. Acesta va da indicatii doar in partida de la Moscova, locul sau urmind sa fie luat miine de catre Alberto Zaccheroni, care a fost numit duminica in functia de antrenor al gruparii Internazionale Milano, dupa ce Hector Cuper a fost demis.

Iata programul complet al meciurilor care se vor disputa astazi in etapa a treia din faza grupelor Ligii Campionilor: Grupa A: Anderlecht Bruxelles – Celtic Glasgow, Olympique Lyon – Bayern München; Grupa B: Lokomotiv Moscova – Inter Milano, Dinamo Kiev – Arsenal Londra; Grupa C: Deportivo La Coruna – AS Monaco, AEK Atena – PSV Eindhoven; Grupa D: Galatasaray Istanbul – Olympiakos Pireu, Juventus Torino – Real Sociedad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS