31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea il vrea pe Roberto Carlos

Chelsea il vrea pe Roberto Carlos

Miliardarul rus Roman Abramovici, patronul echipei Chelsea, unde evolueaza si Adrian Mutu, doreste sa-l achizitioneze pe jucatorul formatiei Real Madrid, Roberto Carlos. Abramovici ii ofera lui Roberto Carlos un contract de cinci ani, cu un salariu de sase milioane de euro pe an.

Se pare ca avocatul jucatorului, Marcos Motta, s-a intilnit la Londra, cu ocazia partidei amicale Brazilia-Jamaica, disputata pe 12 octombrie, cu reprezentantii gruparii Chelsea. Chiar si fundasul brazilian a confirmat ca exista o oferta de la Chelsea, insa a subliniat clar ca doreste sa ramina la Real Madrid. „Ce importanta are daca m-am intilnit cu Abramovici? Eu nu voi vorbi limba rusa. Eu imi doresc sa ramin la Madrid si vreau sa ma distrez ca si pina acum“, a spus Roberto Carlos.

Jucatorul brazilian a afirmat ca nu se grabeste sa-si prelungeasca intelegerea cu Real Madrid. „Marcos Motta va veni la Madrid, insa eu nu ma grabesc sa-mi negociez prelungirea contractului, mai ales ca inaintea mea sint jucatori precum Raul sau Michel Salgado“, a spus Roberto Carlos.

Pentru prelungirea contractului fundasului brazilian, Real Madrid va inainta o oferta, care, daca nu va satisface cerintele lui Roberto Carlos, va fi urmata de o a doua propunere financiara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS