31.7 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCharreyre schimba „stejarii“

Charreyre schimba „stejarii“

Tehnicianul francez Bernard Charreyre, selectionerul reprezentativei de rugbi a Romaniei, a anuntat ca va face cinci schimbari pentru meciul de miine cu reprezentativa Argentinei, din grupa A a Cupei Mondiala. Charreyre intentioneaza sa utilizeze in aceasta partida urmatorii jucatori: Brezoianu – Vioreanu, Maftei, Gontineac, Teodorescu – Tofan, Sirbu – Tonita, Chiriac, Tudori – Petre, Socol – Florea, Mavrodin, Toderasc.

„Stiu bine ce echipa mare este si Argentina. Este o formatie completa. Are jucatori extrem de rapizi si de imprevizibili pe linia de trei-sferturi, iar forta pachetului de inaintasi este deja legendara. Namibia a incasat patru eseuri, dintre care doua de penalizare, numai prin impingerea gramezii la cinci metri de terenul de tinta“, a spus Bernard Charreyre, care a precizat ca arbitrul argentinian Pablo Deluca a acordat doua eseuri Australiei, care nu au fost valabile, refuzind in schimb eseul lui Tonita, inscris perfect valabil. „Australia este o echipa care nu are nevoie de un astfel de sprijin. Nu contest in nici un caz diferenta mare de valoare, dar cred ca natiunile minore ale rugbiului ar trebui sa fie arbitrate in acelasi fel ca marile natiuni“, a spus Bernard Charreyre.

„Stejarii“ au fost invinsi in primele doua meciuri de la Cupa Mondiala (17-45 cu Irlanda si 8-90 cu Australia) si nu mai au sanse de calificare in sferturile de finala ale competitiei. In ultimul meci al grupei, Romania va intilni, pe 30 octombrie, echipa Namibiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS