10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Batalie“ pentru locul 12

„Batalie“ pentru locul 12

Extensiv – ARO Cimpulung

• Stadion „Extensiv – Parc“, simbata, ora 11.00.

Formatii probabile:

Extensiv: Bornescu – Fl. Mihai, Ciuca, Cioponea, Curteanu – Totoroata, Dina, Cretu, Velcovici – Saceanu (Musat), Baia. Antrenor: Eugen Neagoe.

ARO: Visan – S. Popescu, Ceapraz, Cumpanasu – Hapaina, Cr. Rosu, Cl. Ionescu, L. Badescu, B. Dumitrescu – R. Craioveanu, Fl. Anghel. Antrenor: Alexandru Popovici.

• Vor arbitra: Sorin Utica (Bucuresti) – Sorin Caia (Timisoara), Ion Olteanu (Bucuresti).

• Observator: Aron Huzu (Sibiu).

Extensivul da piept astazi cu ARO Cimpulung, echipa vecina de clasament, care etapa trecuta a incurcat socotelile Pandurilor, reusind sa scoata un egal dupa ce a fost condusa cu 2-0. In schimb, craiovenii vin dupa infringerea de la Bucuresti cu Inter Gaz, 0-1, si au ocazia, in cazul unui succes, sa revina pe pozitia a 12-a a ierarhiei. Adversarii nu sint o echipa puternica, dar au capacitatea sa se mobilizeze in meciurile cu miza mare, iar azi ambele echipe joaca pentru a incerca sa se departeze putin de zona fierbinte a clasamentului.

Marti, Extensivul a pierdut la limita, 1-2, amicalul cu Universitatea, insa, in disputa de astazi, din „Parcul Romanescu“, oltenii spera la cea de-a doua victorie a sezonului. Incertitudinea planeaza asupra „veteranului“ Musat, care nu a fost folosit de Neagoe in amicalul cu „alb-albastrii“ din cauza unei intinderi. Daca atacantul craiovean va fi apt de joc, tehnicienii Extensivului vor fi nevoiti sa schimbe sistemul de joc, clasicul 4-4-2 transformindu-se intr-un 1-3-5-2 obisnuit pentru „ros-verzi“, Saceanu urmind sa coboare in linia de mijloc, unul dintre fundasi fiind astfel sacrificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS