19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportProba de caracter pentru „ciinii rosii“

Proba de caracter pentru „ciinii rosii“

Astazi, de la ora 19.00, se va disputa partida dintre Sahtior Donetk (Ucraina) si Dinamo Bucuresti, contind pentru mansa a doua a primului tur al Cupei UEFA. In prima mansa, Dinamo a cistigat cu 2-0 prin golurile marcate de Claudiu Niculescu si Iannis Zicu. Meciul de pe stadionul „Centralny“ din Donetk va fi transmis in direct de TV Romania 1 si va fi arbitrat de o brigada poloneza alcatuita din Tomasz Mikulski, Maciej Wierzbowski si Krysztof Myrmus.

Forma aratata in ultimul timp, rezultatele pozitive, avantajul de doua goluri luat la Bucuresti, precum si absenta problemelor de sanatate in cadrul echipei ii fac pe dinamovisti sa priveasca optimisti returul cu Sahtior. Singurele incertitudini din punct de vedere medical le-au reprezentat Danciulescu si Alexa. Medicului „ciinilor rosii“, Liviu Batineanu, sustine insa ca „lotul este apt in totalitate pentru meciul cu de la Donetk“.

Andone: „Ei au individualitati, noi avem echipa“

Delegatia „ciinilor rosii“ a plecat ieri la Donetk cu o intirziere de peste doua ore, deoarece pe aeroportul din Ucraina era ceata.

Inainte de decolarea aeronavei, antrenorul Ioan Andone a declarat: „Le-am spus jucatorilor ca meciul porneste de la 0-0 si nu trebuie sa primim gol. Dinamo poate elimina o echipa cu un buget de 30 de milioane de dolari, care a facut transferuri de 18 milioane. Nu mi-e teama de arbitru, deoarece daca ai un avantaj de doua goluri poti sa joci 11 contra 14. Sa nu uitam ca ei au individualitati, insa noi avem o echipa. Pentru Dinamo este o proba de caracter.“

Schuster: „Vom avea destule ocazii pentru a inscrie“

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Bernd Schuster, a afirmat ca jucatorii sai sint in stare sa obtina un rezultat care sa permita calificarea in turul doi al Cupei UEFA. „Fotbalistii mei sint gata sa obtina un rezultat pozitiv. I-am auzit vorbind intre ei ca trebuie sa obtina un rezultat care sa ne permita calificarea. Desigur, cred in echipa mea si cred ca ne vom crea destule ocazii pentru a inscrie. Nu conteaza daca vom invinge cu 3-0, 4-1 sau 5-2, totul este sa reusim un rezultat care sa ne convina“, a spus Schuster.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS