12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„In urmatoarele trei etape ar trebui sa obtinem noua puncte!“

„In urmatoarele trei etape ar trebui sa obtinem noua puncte!“

– Esti suparat ca selectionerul Iordanescu nu te-a mai convocat la echipa nationala?

– De ce imi puneti aceasta intrebare?

– Presupun ca esti suparat ca pentru amicalul cu Japonia n-ai fost chemat!

– Sint, intr-adevar, suparat de fiecare data cind vad ca nu sint convocat la nationala. Dar, n-am ce face, mergem inainte. Si, fara modestie, cred ca, dupa evolutia mea buna din meciul Petrolul – Universitatea, meritam sa fiu convocat. Si selectionerul Iordanescu a fost la acest meci la Ploiesti.

– Probabil ca au contat si unele sincope din meciuri anterioare celui de la Ploiesti…

– Probabil. Poate ca a vazut si alte meciuri ale mele si poate n-am jucat asa de bine. Dar dupa partida de la Ploiesti ar fi putut sa ma convoace.

– Ai implinit in aceasta luna doar 26 de ani. Cum sa spun, nu e tirziu pentru tine!

– Eee, sper sa nu fie tirziu. Imi doresc, repet, convocari la echipa nationala. Si trebuie sa-l conving pe selectioner ca merit.

– Asta presupune ca la echipa de club sa ai evolutii bune si foarte bune. Universitatea joaca vineri cu Poli. Meci greu?

– Da, este un meci dificil. Trebuie sa facem insa tot posibilul pentru a-l cistiga. Sper ca Universitatea sa obtina vineri cea de-a treia victorie.

– Urmeaza alte doua partide, cu promovata Apulum si Ceahlaul. Ce zici de aceste meciuri?

– Din urmatoarele trei etape, adica din meciurile cu Poli, Apulum si Ceahlaul, ar trebui sa obtinem maximul, adica noua puncte Daca totul ar fi asa de usor, ca in calculele de pe hirtie, am fi probabil campioni!

– Care este atmosfera cu „mister“ Badea? Tu cum ii zici antrenorului Badea?

– Ii zic „Badita“, cum sa-i zic?! Asa ne-am obisnuit, iar el nu ne-a cerut sa-i zicem acum, de cind este si antrenor, altfel. Atmosfera? Una buna. Dar totul depinde de rezultate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS