20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCristescu a fost dat afara de la Universitatea, in locul lui fiind adus Rodion Camataru

Cristescu a fost dat afara de la Universitatea, in locul lui fiind adus Rodion Camataru

Nicu Dolea a dat simbata seara ultima sa declaratie in calitate de ofiter de presa al clubului: „M-au curatat si pe mine!“

Epurarile au avut loc simbata seara… Nu are importanta cine l-o fi anuntat pe Nicu Dolea ca trebuie sa-si caute alt serviciu. In schimb, pe Silvian Cristescu l-a anuntat Ovidiu Costesin, un arbitru de divizii inferioare care face cariera la Universitatea si nu la Chimia sau la CFR cum ar fi normal. Glumind, „Cristi“ zicea ca oricum i s-a facut onoarea sa nu fie anuntat chiar de bucatareasa de la cantonament!

E greu de spus de ce s-a renuntat la Silvian Cristescu, poate cel mai reprezentativ jucator al Universitatii in anii ’90, echipa al carei capitan a fost sezoane intregi.

Un motiv l-ar putea constitui relatia sa de prietenie cu Costel Mitrita, amicul lui Staicu, dar, in acelasi timp, un tip care nu este pe placul actualei administratii de la club.

Altii vorbesc insa ca Silvian Cristescu nu era agreat de actualul antrenor Pavel Badea, relatiile dintre cei doi racindu-se prin anul ’95. Atunci, revenit din Elvetia la Universitatea, Badea a avut surpriza sa constate ca nu putea fi liderul echipei pentru ca Silvian Cristescu facea deja legea in vestiar si pe teren. Din acest motiv, dar si pentru ca i s-a oferit sansa unui contract avantajos in Coreea de Sud, „Badita“ nu a stat decit citeva luni in Banie, perioada in care si-a dat seama cu siguranta de calitatile si forta de lider de grup ale lui Cristescu.

Pentru a mai atenua din impactul negativ pe care anuntul cu demiterea lui Cristescu l-ar fi avut asupra suporterilor adevarati ai echipei oltene, clubul s-a zbatut din greu ca Rodion Camataru sa accepte numirea in functia de director sportiv. „Cami“ nu ar fi zis „nu“, dar ramine de vazut daca va avea si timp sa se ocupe de problemele de la club, in conditiile in care are afaceri de anvergura.

Ieri, Silvian Cristescu a vorbit in termeni civilizati despre demiterea sa din functia de director sportiv: „Pentru mine, Universitatea nu inseamna decit jucatorii care imbraca tricourile acestei frumoase echipe. In rest, nu m-a interesat si nici nu ma intereseaza sa fiu sclav pe la club. Ajut atunci cind este nevoie de mine, dar fara ca asta sa-mi lezeze mindria mea de om. Prin urmare, accept fara alte comentarii decizia de simbata si le urez bafta baietilor din teren“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS