17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Samuraii“ au invins selectionata Tunisiei

„Samuraii“ au invins selectionata Tunisiei

Singurul gol al partidei de la Tunis a fost marcat de Yanagisawa

Reprezentativa de fotbal a Japoniei a invins miercuri seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), selectionata Tunisiei, in cadrul unui meci amical. Golul echipei pregatite de fostul international brazilian Zico a fost inscris de Yanagisawa, in minutul 39. In partida care s-a disputat pe stadionul „El Menzah“ din Tunis, selectionata Japoniei a evoluat in urmatoarea formula: Seigo Narazaki – Akira Kaji, Teruaki Moniwa, Yuji Nakazawa, Atsuhiro Miura, Junichi Inamoto, Shinji Ono, Shunsuke Nakamura, Hidetoshi Nakata, Takayuki Suzuki (’89, Yoshito Okubo), Atsushi Yanagisawa (’77, Toshiya Fujita).

Reamintim, reprezentativa Japoniei va intilni miine echipa nationala a Romaniei, intr-un meci de pregatire care va avea loc pe stadionul „Dinamo“.

Reprezentanti ai gruparii italiene de prima liga Perugia vor fi prezenti la Bucuresti, pentru a-l urmari pe atacantul japonez Yoshito Okubo, in vederea unui transfer. Okubo, care are 21 de ani, evolueaza la formatia japoneza Cerezo Osaka si a strins pina acum opt selectii in nationala Japoniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS