12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu cred ca Luxemburg va incurca Norvegia“

„Nu cred ca Luxemburg va incurca Norvegia“

Gica Hagi, antrenorul echipei Bursaspor, a spus ca nu crede ca nationala tricolora are sanse sa joace barajul de calificare la CE 2004. „Eu nu cred in surprize de genul acesta, ca Luxemburg sa incurce Norvegia. Cu toate ca orice este posibil. Este greu. Ar fi bine pentru noi sa se intimple acest lucru, dar, hai sa fim seriosi, este foarte dificil“, a spus antrenorul roman.

Gheorghe Hagi a sosit in Romania alaturi de echipa Bursaspor si de formatia Besiktas, pregatita de Mircea Lucescu, pentru a participa la un turneu amical. La aeroport, echipa Besiktas a fost asteptata cu flori de mai multi membri ai Fan Clubului Besiktas Romania, care aveau un banner pe care scria, in limba turca, „Sintem fericiti cu voi“.

De asemenea, la aeroport a fost prezent si antrenorul Mircea Lucescu, despre care fotbalistul echipei Besiktas, Antonio Zago, a spus ca se poarta cu jucatorii ca un tata. „Lucescu este un antrenor foarte bun. Vorbeste cu noi precum un prieten, precum un tata. Lucescu incearca sa imprime echipei un anumit stil de joc“, a spus Zago, fost jucator al echipei AS Roma, urindu-i fundasului Cristian Chivu sa cistige campionatul Italiei. Zago a mentionat ca in fotbalul romanesc exista jucatori de valoare, iar in doi sau trei ani Romania va avea o echipa nationala puternica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS