11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBesiktas a invins la penaltiuri

Besiktas a invins la penaltiuri

Petrolul – Besiktas 6-7

• Au marcat: Orlando ’60, ’73 / Dursun ‘7, Yildirim ’30.

• Au marcat la loviturile de departajare: Negoita, Orlando, Toporan, Mihart / Yildirim, Aydin, T.Serdar, Zago, Hakan.

• A ratat la loviturile de departajare: Mihalache

Petrolul: Olteanu – Dobre, Mihart, Toporan – Movila, Craciun, Bunea, Ghindaru, Negoita – Costescu, Dascalescu. Au mai jucat: Bratu, Dumitru, Dumbrava, Milas, Batrinu, Irimescu, Mihalache si Orlando.

Besiktas: Ramazan – Dobra, Gokhan, Yildirim, Ronaldo – Aydin, Tayfur, Yasin, T.Serdar – Dursun, Pavel. Au mai jucat: Mustafa, Zago, Hakan, Serkan, Huseyin, Umit, Paduret si Stanciu.

• A arbitrat: Ionica Serea.

• Cartonase galbene: Dobre, Olteanu ’90.

In cel de-al doilea meci al turneului, Petrolul Ploiesti a pierdut, cu scorul de 6-7 (2-2, 0-2), dupa executarea loviturilor de departajare, meciul disputat pe stadionul „Astra“ cu formatia Besiktas Istanbul, care este antrenata de Mircea Lucescu. In timpul regulamentar de joc, golurile echipei Besiktas au fost inscrise de Dursun (‘7) si Yildirim (’30), iar pentru ploiesteni a marcat Orlando (’60, ’73). La loviturile de departajare, pentru Petrolul au marcat Negoita, Orlando, Toporan si Mihart, iar Mihalache a ratat. Pentru Besiktas au inscris Yildirim, Aydin, T.Serdar, Zago si Hakan.

Neavind un antrenor principal, Petrolul a fost coordonata de pe banca tehnica de Constantin Gache si Laszlo Polgar. Antrenorul echipei Besiktas, Mircea Lucescu, l-a trimis titular pe Pavel, care provine de la echipa de divizia C Hidroget Breaza, unde tehnicianul formatiei turce este presedinte de onoare. De asemenea, la Besiktas au evoluat si jucatorii romani Paduret si Stanciu, de la Unirea Focsani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS