19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUnii „hais“, altii „cea“!

Unii „hais“, altii „cea“!

• Zilele trecute, campioana Nigeriei i-a oferit lui Cirtu un contract de 250.000 de dolari pe an • Replica antrenorului oltean: „Numai pe acolo nu mai fusesem si, la norocul meu, daca dau peste vreo sase ca Bengondo?!“

Cei care sint implicati in sustinerea financiara a divizionarei A Petrolul-Astra au fost pe lungimi de unda diferite si in ceea ce priveste desemnarea noului antrenor al echipei dupa ce Florin Marin a demisionat.

Dupa ce conducerea PETROM l-a chemat luni seara la negocieri pe Sorin Cirtu, partea devotata lui Ion Nicolae „Tutun“, adica aceia de la Astra, l-a contactat imediat pe un om de-ai casei, Gabi Stan. Pe parcurs, au mai aparut si variantele Gabi Balint si Dan Petrescu, ultimul fiind destul de nemultumit de situatia de la Sportul Studentesc, chit ca echipa este lidera in seria a II-a a Diviziei B.

Aseara tirziu, ploiestenii urma sa se hotarasca in privinta noului antrenor al echipei, dar, cu aceasta ocazie, Sorin Cirtu si-a dat probabil seama ca nu numai la Craiova fotbalul este o afacere prost administrata pe plan local si ca Bucurestiul se bucura cind vede ca „Sportul rege“ a ajuns practic in pragul falimentului in provincie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS