16.5 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Panduristele“, invinse

„Panduristele“, invinse

Intr-un meci contind pentru Grupa Sud a Diviziei A de fotbal feminin, echipa Pandurii a fost invinsa duminica, pe stadionul „Municipal“, cu scorul de 2-0, de echipa Santierul Naval Constanta. Dupa o prima repriza in care ocaziile au fost rare, in partea a doua a partidei au venit si golurile, prin Vasilica Molan (’58) si Maria Pandele (’86).

Cei citiva spectatori care au venit la stadion, in ciuda ploii care a cazut din abundenta, nu au avut parte de faze spectaculoase, insa au rezistat pina la final pentru a le incuraja pe fete. Fara o pregatire completa si cu mari emotii, „panduristele“ au reusit sa tina piept vicecampioanei, Santierul Naval Constanta, care are cinci jucatoare in lotul national.

Tot in lotul national a fost cooptata, in premiera, si Luci Ruset, portarul echipei gorjene. Aceasta se va alatura colegelor sale de la echipa nationala in cantonamentul de la Cimpina. Echipa de fotbal feminin a Romaniei va disputa, pe 12 octombrie, un meci impotriva Bosniei, dupa care, pe 20 octombrie, se va afla in Croatia, unde va disputa o partida cu prima reprezentativa de fotbal feminin a acestei tari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS