24.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNeinvinsi dupa sapte etape

Neinvinsi dupa sapte etape

Pandurii – Inter Gaz 2-1

• Stadion „Municipal“ spectatori: 3.000.

• Au marcat: Nica ’17, I. Stefan ’24 / Cr. Vlad ’35-p.

Pandurii: Hirsu – Mauta, C. Popescu (’33, Cristea), Radoi – Popete, Arcanu, Nica, I. Stefan (’77, Gaman), Trofin – A. Popescu, Vintilescu (’85, Lacoviste). Antrenor: E. Sandoi.

Inter Gaz: Pascal – Popa, Musteata, Vladescu – Paunescu, Cr. Vlad, Lascarache (’76, Sabin ’76), Tanase, Cosma (’42, Placinta) – Banaru (’78, Coporan), P. Adrian. Antrenor: V. Rosca.

• Au arbitrat: Gh. Farcas – D. Dumitru, L. Sirbu.

Cu toate ca au ratat si in acest meci prin I. Stefan (‘2), Popete (‘9), Vintilescu (’29), Nica (’39), A. Popescu (’72, ’76) si Radoi (’78), gorjenii au reusit in final victoria cu 2-1, scor inregistrat inca din prima repriza. Dupa ce au atacat permanent in prima repriza, jucatorii de la Pandurii pareau de neoprit, insa in runda a doua ritmul de joc a scazut, iar pe final de meci fotbalistii de la Inter Gaz au dominat clar jocul.

Ramas din minutul 31 fara un om de baza in aparare, fundasul Cristi Popescu fiind transportat la spital in urma unei lovituri dure la genunchi, Emil Sandoi s-a vazut nevoit sa schimbe tactica de joc. Dupa ce Pandurii s-au desprins pe tabela la 2-0, prin golurile marcate de Nica si Stefan, oaspetii au redus din diferenta prin Vlad, care a transformat un penalty.

Jocul mai putin spectaculos din partea a doua a meciului a fost motivat de Emil Sandoi prin oboseala acumulata de jucatorii sai in cele cinci jocuri sustinute in ultimele doua saptamini: „E adevarat ca am intilnit una dintre cele mai bune echipe din serie si timpul va demonstra ca asa este. Dar am avut si un program infernal, cu cinci jocuri in doua saptamini. Mai veneam si dupa infringerea administrata de Rapid si banuiam ca resursele jucatorilor mei erau mai mici“.

In ceea ce priveste promovarea, Emil Sandoi sustine ca echipa are un drum lung de parcurs: „Eu cred ca toti cei care se afla acum alaturi de Pandurii trebuie sa fie realisti. Toata lumea are nevoie de sprijin si in primul rind jucatorii. Fac un apel la spectatori sa incerce sa sustina jucatorii si echipa daca ne dorim intr-adevar ca Pandurii sa aiba o anumita performanta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS