5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStaicu si Mitrita au ramas antreprenori la Universitatea

Staicu si Mitrita au ramas antreprenori la Universitatea

Folosind ca pretext infringerea rusinoasa (dupa unii, si discutabila din anumite puncte de vedere…) de la Petrosani, Dinel Staicu a demisionat miercuri noapte din functia de presedinte al clubului Universitatea.

Varianta oarecum oficiala este ca prin minutul 70 al partidei Jiul – „U“ Craiova (scor 1-0), Staicu a parasit in tromba stadionul din Petrosani, nu inainte de a se certa cu consilierul sau, Costel Mitrita.

Ajuns in Banie cu o falca in cer si una in pamint (o imagine de film, probabil, regizata mai din timp…), Staicu cica s-ar fi decis sa renunte la functia de presedinte interimar al clubului si sa numeasca urgent un presedinte executiv, care sa aduca si bani de acasa.

Pe la 22.30, tot miercuri, Adrian Mititelu si-a vazut visul cu ochii si a acceptat din prima sa devina presedinte executiv, Staicu cesionindu-i si 25 la suta din actiunile SC FC Universitatea SA Craiova.

Acum sint necesare unele precizari. SC FC Universitatea SA este o societate „incapatoare“, cu o multime de departamente, unul dintre acestea fiind fotbalul. Practic, SC FC Universitatea SA se ocupa, printre altele, cu constructii, relatii internationale, fotbal s.a.m.d.

Mititelu a fost atras in societate si i s-a dat, ca sarcina exclusiva, sa se ocupe de departamentul fotbal. El va lua deciziile curente la echipa, va pune antrenori, va stabili si va achita primele, isi va achizitiona jucatorii de care are nevoie. Contractele, in schimb, vor fi suportate tot de Staicu, Dinel controlind si eventualele vinzari de jucatori.

In concluzie, echipa de fotbal ramine o particica din SC FC Universitatea SA, societate patronata tot de Dinel Staicu. Din „miscarea“ pe care acesta a facut-o miercuri noapte intelegem ca Staicu ori s-a plictisit sa-l ia toata presa la misto pentru ideile sale originale in ceea ce priveste fotbalul, ori, zgircit cum este, a ales sa gaseasca alte surse de finantare pentru echipa, surse straine de buzunarul sau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS