16.6 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMinerii au sters pe jos cu circarii militianului Staicu

Minerii au sters pe jos cu circarii militianului Staicu

Jiul Petrosani 1

„U“ Craiova 0

• Stadion „Jiul“, spectatori: 10.000.

• A marcat: Elisey ‘5.

Jiul: Hotoboc – Badoi, Irina, Serban, Ciocoi – Buhus, Oprea, P. Calin, Piclesan (’78, F. Popescu) – Militaru, Elisey. Antrenor: Dumitru Marcu

„U“ Craiova: Guso – Miclea (’60, Bratu), Moti, Rada, Preda – Cl. Tudor (’70, Murgan), Bundea, Stinga, I. Stancu (’50, Mc. Breen) – Stoianof, Borbely. Director tehnic: Dinel Staicu.

• Au arbitrat: R. Dumitru – I. Onicas, O. Sovre.

• Cartonase galbene: Moti, Stinga, Murgan.

„Craiova Minima“ a mai dat ieri o lovitura celor care o iubesc. Condusa de pe margine de o formula inedita de tehnicieni, neatestati pentru aceasta meserie, ramasita marii Universitati de odinioara a fost invinsa de o formatie, Jiul Petrosani, din liga secunda, dar pregatita de un refuzat – Mitica Marcu – de actualul „Mister“ din Banie, nimeni altul decit patronul Dinel Staicu. Cele afirmate de ANTRENORUL Sorin Cirtu, conform carora Universitatea nu are jucatori, s-au confirmat iarasi.

La Petrosani, alb-albastrii pastoriti de militianul Staicu si, cu greutate putem spune, antrenati de Cristescu, Lung si Beldeanu, dupa indicatiile patronului polivalent, si-au aratat clasa de „mari fotbalisti“. Incompetenta acelora care se ocupa de destinele uneia dintre cele mai iubite echipe din tara nu face altceva decit ca Universitatea sa devina in scurt timp una dintre cele mai urite formatii din Romania. De fapt, nici nu ne putem astepta la mai mult atita timp cit Stiinta este condusa de pacalici precum Staicu si cei din anturajul sau, care demonstreaza ca, pentru ei, Universitatea nu este decit o jucarie, iar baietii echipati in tricouri sint „niste frigidere“, ca sa-l citam chiar pe cel autointitulat director tehnic.

Vorbind de meciul de la Petrosani, putem afirma ca a insemnat un film de groaza pentru alde Miclea, Rada si ceilalti circari trimisi pe teren de clovnii de pe banca sau din tribuna, unde a stat Staicu pina in minutul 85. Scorul deschis destul de repede, in minutul 5, de Elisey, s-a dovedit a fi un handicap imposibil de surmontat de niste biete musculite care au biziit bezmetice pe teren. Totusi, exista si o exceptie, portarul Guso, remarcabil si la acest meci, paradele sale salvind de la o rusine si mai mare echipa Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS