12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăSportChimia a cazut de pe un „cal“ frumos

Chimia a cazut de pe un „cal“ frumos

Chimia – Steaua 0-4

• Stadion „Combinat“, spectatori 2.000.

• Au marcat: Dinita ’33, Radoi ’55, Oprita ’73, Bostina ’88.

Chimia: Pretorian – Stanciu, Trinculescu (’81, Chelu), Dina, Tanasie, Coman – Surcel, Dragomir (’22, Tirziu), Balutoiu – Pitiche, Cristea (’52, Ilie). Antrenor: Ilie Tilea.

Steaua: Tudor – Radoi (’77, Ogararu), Curt, Mutica, Nesu – Fl. Dumitru (’46, Oprita), Paraschiv, Aliuta, Pitu – Dinita, Neaga (’68, Bostina). Antrenor: Victor Piturca.

• Au arbitrat: L. Dan (Alba Iulia) – C. Avram (Timisoara), D. Nitu (Tr. Magurele). Observator: Gh. Constantin (Rm. Vilcea).

• Cartonase galbene: Surcel / Fl. Dumitru, Nesu, Mutica.

Aventura Chimiei in Cupa Romaniei a luat sfirsit, Steaua neavind probleme in a se impune pe „Combinat“. Meciul, o premiera pentru „chimisti“, a constituit mai degraba un spectacol in aer liber, aproape 2.000 de oameni, printre care si un grup de circa 100 de suporteri stelisti, asistind la ineditul eveniment pentru campionatul doljean. Nu a fost loc de vreo surpriza, oaspetii, precauti, sosind, cu exceptia lui Raducanu, cu toata trupa. Gazdele, care i-au primit pe adversari cu flori, au dat o replica in limitele fair-playului, vazindu-si de joc, atit cit au fost in stare, in timp ce stelistii si-au luat rolul in serios si au evoluat ca si cum ar fi avut in fata o prim-divizionara.

Prima repriza insa a fost echilibrata, bucurestenii lovindu-se de ambitia elevilor lui Tilea, care s-au straduit sa lase o cit mai buna impresie. Totusi, spre final, Dinita a punctat din careu, dintre doi adversari, astfel ca stelistii au plecat la cabine in avantaj. Avantaj care putea fi insa anulat daca, in minutul 45, mingea trimisa de Tanasie, din 12 metri, nu nimerea bara portii lui Tudor. In partea secunda, craiovenii au cam terminat benzina, asa ca jocul s-a transformat mai mult intr-un antrenament cu public pentru „ros-albastrii“. Rind pe rind, Radoi, Oprita si Bostina au adus Stelei un avantaj de patru goluri, confirmind diferenta clara dintre cele doua esaloane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS