11.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Numai un timpit poate sa creada ca eu pot fi inselat la bani!“

„Numai un timpit poate sa creada ca eu pot fi inselat la bani!“

Dupa ce Dinel Staicu a anuntat ca managerul general al Universitatii, Costel Mitrita, s-a retras din functie, au aparut informatii conform carora ultimul ar fi fost prins de patron cu nereguli in actele financiare. Mai exact, cica Mitrita ar fi „umflat“ unele deconturi dupa turneul din Franta si a plusat in sumele de transfer ale jucatorilor Bengondo si Borbely.

Contactat telefonic ieri-dimineata, Mitrita a negat totul: „Nu este nimic adevarat! Cine spune asemenea ineptii? Cine a mai alimentat asemenea zvonuri? Cind a semnat Bengondo contractul cu Universitatea nici nu am fost de fata. La Borbely m-am ocupat doar de acte, iar Staicu a facut platile. Cit despre turneul din Franta, am hirtiile verificate de directorul economic Camelia Popescu“.

Fostul manager general a confirmat insa despartirea de clubul craiovean motivind: „Inainte de meciul cu Dinamo le-am promis suporterilor ca ma voi retrage indiferent de situatie, asa ca m-am tinut de cuvint“. Dupa ce a lamurit astfel situatia, profitind de prezenta lui Staicu, cu care este foarte bun prieten, Mitrita ni l-a dat la telefon chiar pe patronul Universitatii.

Dinel Staicu a spus: „Cineva vrea sa inflameze situatia. Vrea sa bage rica intre mine si Costel si nu vad de ce. Nu avea cum sa ma insele. Nu are copii, nu are pe nimeni, ci doar pe mine. In plus, numai un timpit poate sa creada ca eu pot fi inselat la bani!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS