10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVor reusi gorjenii o victorie si pentru suporteri?

Vor reusi gorjenii o victorie si pentru suporteri?

Pandurii – FC Oradea

• Stadion „Municipal“, simbata, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Pandurii: Balaet – Amzucu, Nicola, Trofin, Braia, Serbanoiu, Radoi, Cristea, I. Stefan – Ad. Popescu, Lapadat. Antrenor: O. Cojocaru.

FC Oradea: Rotaru – Fele, Mauta, Fl. Lazar, Munteanu – Gado, Dumitru, Naidin, Calin – Vrajitoarea, Csehi. Antrenor: I. Popa

• Vor arbitra: C. Laszlo (Sf. Gheorghe) – B. Velicu, D. Nasturescu (ambii din Bucuresti).

Dupa ce fotbalistii de la Pandurii Tirgu Jiu au reusit in urma cu o saptamina sa obtina prima victorie in deplasare din acest retur, astazi ei incearca sa realizeze acelasi lucru si in fata propriilor suporteri.

Meciul din etapa a 19-a a campionatului Diviziei B dintre Pandurii Tirgu Jiu si FC Oradea se anunta a fi unul deosebit de greu pentru echipa gorjeana. Oradenii lui Ionut Popa, in frunte cu fostul jucator al Universitatii Craiova, Bogdan Vrajitoarea, vin hotariti sa cistige si sa recupereze din diferenta de cinci puncte pe care o au acum fata de locul doi, obiectivul lor raminind in continuare promovarea in Divizia A.

In acelasi timp Pandurii vor neaparat o victorie in fata propriilor suporteri pe care i-au mai cam dezamagit in ultima vreme. Octavian Cojocaru se confrunta cu trei absente in lot datorita accidentarilor, Lacatusu avind piciorul in ghips, Vintilescu o entorsa de la antrenament, iar Arcanu avind in continuare probleme de sanatate.

Ca si la primul meci sustinut de Pandurii in retur pe teren propriu, intrarea va fi libera pentru toti spectatorii. Cu toate ca primaria a avut intentii bune luind aceasta masura, la meciurile pandurilor cu greu se mai aduna 700-800 de spectatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS