10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLouis Van Gaal a scapat

Louis Van Gaal a scapat

Louis Van Gaal a fost confirmat in functia de antrenor principal al echipei FC Barcelona de catre presedintele clubului, Joan Gaspart, si de membrii Comitetului Director al gruparii. „Van Gaal va fi, in continuare, antrenorul echipei, fara sa fie nevoie de vreo schimbare. Nici macar nu au existat discutii, toata lumea a fost de acord. Nu este prevazuta o inlocuire a lui“, a spus vicepresedintele gruparii spaniole, Sixte Cambra.

Presedintele clubului, Joan Gaspart, care a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor, l-a confirmat pe Van Gaal in postul de antrenor, dupa victoria inregistrata la sfirsitul saptaminii trecute de FC Barcelona in meciul cu Real Mallorca, scorul 4-0. „S-a scris ca zilele mele la FC Barcelona sint numarate, dar uneori jurnalistii repeta ca papagalii“, a spus Van Gaal.

FC Barcelona ocupa locul zece in clasamentul primei ligi spaniole, la o diferenta de 16 puncte de formatia Real Sociedad, care se afla pe prima pozitie. De asemenea, echipa din Barcelona a fost eliminata din Cupa Spaniei de o formatie din a treia liga spaniola si a fost fluierata de suporteri dupa ce a fost invinsa pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de FC Sevilla.

Numerosi membri ai clubului FC Barcelona au cerut ca Van Gaal sa fie demis. Tehnicianul olandez este insa sprijinit de presedintele gruparii, Joan Gaspart, care, de asemenea, are o sustinere puternica in rindul membrilor Comitetului Director.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS