10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEvolutiile „stranierilor“ romani

Evolutiile „stranierilor“ romani

Echipa Genoa, cu romanii Paul Codrea si Adrian Mihalcea titulari si cu atacantul Claudiu Niculescu pe banca de rezerve, a fost invinsa in deplasare, cu scorul de 2-1, de formatia Siena, in etapa a 17-a a campionatului italian, liga a doua. Codrea si Mihalcea au jucat tot meciul, in timp ce Niculescu a intrat pe teren in minutul 78, in locul lui Bressan. Cotidianul italian Il Secolo XIX l-a notat cu 5 pe Codrea, despre care a scris ca nu s-a prea vazut la mijlocul terenului. „A jucat corect, dar fara sa straluceasca“, a notat publicatia citata. Acelasi ziar i-a acordat nota 6 lui Mihalcea, despre care precizeaza ca este in acest moment cel mai in forma roman de la Genoa. „Mihalcea a crescut de la meci la meci si se vede ca a inceput sa se inteleaga cu Carparelli“, a scris Il Secolo XIX.

Tot in Serie B, fundasul roman Valentin Nastase a fost titular in partida pe care echipa sa, US Palermo, a terminat-o la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formatia Ascoli. Nastase a fost inlocuit in minutul 46, cu Ferri.

Echipa Betis Sevilla, cu fundasul roman Iulian Filipescu prezent toate cele 90 de minute pe teren, a invins acasa, cu scorul de 2-1, formatia Osasuna Pamplona, in etapa a 15-a a campionatului Spaniei. Fostul atacant al Universitatii Craiova, Gica Craioveanu, a fost titular in partida pe care echipa sa, Getafe, a pierdut/o pe teren propriu, cu scorul de 0-1, in fata formatiei Sporting Gijon, in etapa a 16-a din Segunda Division. Craioveanu, care a primit un cartonas galben, a jucat tot meciul. Echipa Numancia Soria, fara mijlocasul roman Laurentiu Rosu, a invins in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia Eibar.

Mijlocasul Lucian Marinescu a fost titular in partida pe care echipa sa, Academica Coimbra, a terminat/o la egalitate in deplasare, scor 0-0, cu formatia Pacos Ferreira, in etapa a 15-a a campionatului Portugaliei. Marinescu a fost schimbat, in minutul 61, cu Xano. Echipa Sporting Lisabona, fara atacantul Marius Niculae, care este accidentat, a invins acasa, cu scorul de 2-0, formatia Nacional Madera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS