17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCiobotariu a inscris pentru Mons

Ciobotariu a inscris pentru Mons

Jucatorul roman al echipei Mons, Liviu Ciobotariu, a marcat singurul gol al formatiei sale in meciul pierdut, cu scorul de 1-3, in fata gruparii La Louviere, in etapa a 17-a a campionatului de fotbal al Belgiei. Ciobotariu, care a inscris in minutul 15, a evoluat pe intreaga durata a meciului, la fel ca si fotbalistul roman al echipei Lierse, Marius Mitu, in partida cistigata de gruparea sa, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Germinal Beerschot. Alin Stoica nu a jucat in meciul cistigat de formatia FC Bruges, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, in fata echipei Lommel.

In etapa a 15-a din prima divizie a campionatului Spaniei, atacantul Adrian Ilie a evoluat pe intreaga durata a partidei pierdute de echipa sa, Deportivo Alaves, in deplasare, cu scorul de 0-2, in fata formatiei Athletic Bilbao. Prezent toate minutele pe gazon a fost si fundasul echipei Atletico Madrid Cosmin Contra, in meciul pierdut pe teren propriu, cu scorul de 1-2, in fata formatiei Racing Santander.

Bogdan Stelea a jucat pe toata durata partidei pe care echipa sa, UD Salamanca, a terminat-o, la egalitate, scor 0-0, in deplasare, cu gruparea Tenerife, in etapa a 16-a din Segunda Division. Catalin Munteanu nu a evoluat in cadrul intilnirii disputate de gruparea sa, Albacete, in deplasare, cu echipa Compostela, scor 3-3.

Jucatorul roman al echipei OSC Lille, Marius Baciu, nu a evoluat in partida cistigata pe teren propriu, cu formatia Le Havre, in etapa a 20-a a campionatului Frantei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS