10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJumatate din echipele doljene sint datoare la AJF

Jumatate din echipele doljene sint datoare la AJF

Aproape 60 de echipe dintre cele care evolueaza in cele trei campionate ale judetului Dolj (Divizia D, Categoria Elita si Categoria Onoare) au datorii catre AJF, a spus ieri presedintele acestei institutii, Nicu Neagoe. Daca pina acum toate aceste formatii au fost pasuite si nu s-au luat masuri impotriva lor, incepind cu prima luna a anului viitor va trebui sa-si plateasca datoriile pentru ca altfel legitimatiile jucatorilor nu vor fi vizate. „Incepind cu 6 ianuarie 2003, diriguitorii cluburilor si asociatiilor sportive din judetul Dolj se pot prezenta la AJF pentru viza anuala, pe care o vor primi numai dupa ce isi vor achita restantele. Mentionez ca, tinind cont de situatia financiara a multor echipe din judet, am hotarit ca taxele percepute de AJF sa nu fie marite in 2003“, a precizat Nicu Neagoe.

Returul celor trei campionate ale judetului Dolj va incepe dupa urmatorul program: Divizia D: 1 martie 2003; Categoria Elita: 8 martie 2003; Categoria Onoare: 15 martie 2003.

Meciurile din campionatul judetean de fotbal in sala se vor disputa pe 28-29 decembrie, 4-5 ianuarie,11-12 ianuarie si 18-19 ianuarie (finalele). Faza pe zona se va desfasura pe 25 ianuarie, iar pina pe 25 februarie FRF va trebui sa comunice la UEFA campiona Romaniei la fotbal in sala. Echipele care doresc sa participe la faza judeteana a acestei competitii se pot inscie la AJF pina astazi, la ora 12.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS