13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIlhan Mansiz l-a salvat pe Lucescu

Ilhan Mansiz l-a salvat pe Lucescu

Echipa antrenata de Mircea Lucescu, Besiktas Istanbul, s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Turciei, dupa ce a invins, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Denizlispor. Golurile formatiei Besiktas au fost marcate de Ilhan Mansiz, in minutele 66 si 75. Pentru Denizlispor, care este cea de-a doua echipa din Turcia calificata in optimile de finala ale actualei editii a Cupei UEFA, alaturi de Besiktas, a inscris Ali Tandogan (’45).

Jucatorul echipei Denizlispor, Mustafa Ozkan, a ratat un penalti in minutele de prelungire ale partidei. Imediat dupa executarea penaltiului, aparat de Cordoba, arbitrul a dictat corner pentru Denizlispor. Dupa executarea acestuia, Ali Kunter a trimis balonul cu capul spre poarta echipei Besiktas. Inainte de a atinge gazonul, mingea a fost scoasa de pe linia portii de Ibrahim. In ciuda protestelor jucatorilor echipei Denizlispor, care au afirmat ca mingea a trecut de linia portii, arbitrul Erol Ersoy, dupa ce s-a consultat cu asistentul sau, Koray Gencerler, a decis ca nu este gol. Dupa aceasta faza, Erol Ersoy a fluierat finalul meciului si a plecat, protejat de fortele de ordine, spre vestiare, iar fotbalistii celor doua echipe au parasit, de asemenea, terenul. Apoi s-a anuntat, prin difuzoarele din incinta stadionului, ca meciul nu s-a terminat. Jucatorii formatiei Denizlispor au revenit pe teren, asteptind ca meciul sa fie continuat, dar acest lucru nu s-a intimplat. In timp ce pe tabela de marcaj era afisat scorul de 2-2, golul din prelungiri fiind considerat valid, prin difuzoare s-a anuntat ca Besiktas a invins cu 2-1. Mijlocasul echipei Besiktas, Ibrahim, a spus ca la faza din prelungiri nu a fost gol: „Am scos mingea din fata portii. Categoric nu a fost gol.“ In schimb, fotbalistul echipei Denizlispor, Ersen Martin, a afirmat ca a vazut mingea trecind de linia portii si ca a fost gol. Antrenorul formatiei Denizlispor, Riza Calimbay, a declarat ca responsabilii clubului din Denizli vor solicita Federatiei Turce de Fotbal rejucarea partidei.

In cadrul aceleiasi competitii, echipa Ankaragucu, care este antrenata de Mihai Stoichita, a fost eliminata, fiind invinsa, cu scorul de 1-0 (1-0), de catre Galatasaray. Unicul gol al meciului a fost marcat de Umit Karan (’33).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS