5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIar a plecat Staicu la cumparaturi!

Iar a plecat Staicu la cumparaturi!

Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, e mereu pe drumuri in aceste zile: de la Leu (unde a participat la traditionala sacrificare a porcului prin metode stramosesti, incalcind astfel deciziile UE!), la Bucuresti, pentru a incerca sa-i completeze lui Cirtu lotul. Interesul patronului oltean este de a aduce din „Cotroceni“, „Stefan cel Mare“ si „Regie“ citiva fotbalisti cunoscuti: Vintila, Sabin Ilie, Gigel Coman, Dinita, Paduret, Frasineanu, Burca, Craciunescu si altii. Cusut la buzunare, cum chiar el a recunoscut-o, Staicu are destula abilitate in negocieri, afirmind deseori: „Lasati-ma sa-mi fac numarul si apoi discutam. Nu vreau valuri in presa…“.

Presedintele clubului FC National, Gino Iorgulescu, aflat intr-o criza financiara prelungita, este insa dispus sa accepte orice varianta venita nu numai dinspre Craiova, ci chiar de la Focsani (ca sa dam un exemplu de ultima ora). Atita doar ca, desi s-a vorbit despre un soi de asociere intre Universitatea si National, chiar Staicu recunoscind acest lucru, Iorgulescu ar fi spus in urma cu doua zile ca nici macar nu s-a intilnit cu patronul craiovean!

Conform unei informatii neconfirmate insa de oficialii Universitatii, Staicu ar fi dispus ca scoata din buzunar in aceasta iarna, pentru achizitii, vreo 600.000 de dolari. La prima vedere, suma ar parea destul de consistenta, dar insuficienta pentru toate cele sase-sapte nume dorite de antrenorul Cirtu.

Cu Gigi Netoiu, Staicu a abordat, sau cel putin asa afirma el, problema revenirii la Craiova a oltenilor care au devenit asta-vara „ciini rosii“ (Frasineanu, Burca, Craciunescu), dar si situatiile lui Rada si Verdes, legitimati la Universitatea, insa aflati in coproprietatea lui Gica Popescu si a lui Gigi Netoiu. Tot in coada de peste sint, deocamdata, si transferarile lui Dinita, Paduret (Sportul) si chiar a camerunezului Njock (UTA), anuntat totusi de presa ca fiind ca si infaptuit. La UTA, pe linga o suma importanta de bani, ar urma sa ajunga Dragomir si Mirea. Nica si Bratu vor reveni, dupa toate probabilitatile, la CSM Resita, unde n-ar fi exclus ca antrenor sa le fie un tehnician din Banie!

Altfel, copiii si juniorii Centrului Universitatii vor primi miine dimineata traditionalele pungi cu cadouri de Mos Craciun. La „GP“, anul trecut, „mosul“ a fost chiar Gica Popescu. Probabil ca la Universitatea vor fi unii fotbalisti care sint prin Craiova. Depinde de organizare, nu-i asa? Acum exista si un departament de marketing…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS