20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu il vrea pe Bundea

Cirtu il vrea pe Bundea

Sorin Cirtu si Dinel Staicu s-au intilnit ieri la club si au discutat intre patru ochi mai bine de un ceas. Nici unul nu a vrut insa sa vorbeasca despre jucatorii noi aflati in vizorul Universitatii, dar amindoi au recunoscut ca, deocamdata, nu se poate vorbi nici macar despre un fotbalist nou, cu acte in regula, care ar urma sa inceapa pregatirile in Banie.

Pe de alta parte, sapte jucatori nu vor mai face cu siguranta parte din lotul echipei. Ei sint: S. Banica, Mirea, Dragomir, Bratu, Nica, Vrajitoarea si Vochin. In functie de achizitiile viitoare s-ar mai putea renunta si la alti fotbalisti. (L.B.)Zilele trecute, Sorin Cirtu a fost informat ca fostul jucator al Rapidului, Zeno Bundea, ar vrea sa revina in tara. El a evoluat ultima oara in campionatul rusesc, la St. Petersburg, si si-a rugat impresarul sa-i faca o „intrare“ la Universitatea.

Cirtu a spus ca Bundea, un mijlocas foarte tehnic, il intereseaza, dar ca vrea mai intii sa-i stie pretentiile, dupa care va trebui sa se convinga in pregatiri de potentialul actual al jucatorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS