22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUrs Linsi a fost confirmat in functia de secretar general al FIFA

Urs Linsi a fost confirmat in functia de secretar general al FIFA

Elvetianul Urs Linsi, in virsta de 53 de ani, a fost confirmat ieri in functia de secretar general al FIFA, in cadrul sedintei Comitetului Executiv al acestui for, care se desfasoara la Madrid. Urs Linsi, director al Comisiei de finante a FIFA, a asigurat interimatul in aceasta functie dupa demiterea elvetianului Michel Zen Ruffinen, in luna iunie a acestui an.

Presedintele FIFA, Joseph Blatter, a declarat ca este multumit de faptul ca membrii Comitetului Executiv au acceptat propunerea sa privind confirmarea in functie a lui Urs Linsi. „In ultimele sase luni, Linsi si-a demonstrat abilitatea nu numai in domeniul sau de specialitate, dar si in incercarea sa de a restructura secretariatul FIFA“, a spus Blatter.

Urs Linsi, care este casatorit si are trei copii, este cel de-al optulea secretar general al FIFA. El a practicat fotbalul in tinerete, la echipe de amatori din Elvetia, dar a fost nevoit sa renunte din cauza unei accidentari la genunchi. Cu toate acestea, Urs Linsi a activat ca arbitru timp de doi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS