22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFalsuri in actele jucatorilor de la Pandurii?

Falsuri in actele jucatorilor de la Pandurii?

„Nu voi mai ramine in nici un caz la Pandurii pentru ca am constatat ca nu se poate face performanta. Jucatorii sint desconsiderati de conducere, iar oameni de fotbal care sa se ocupe de ei nu prea exista aici!“

Venit la Pandurii Tirgu Jiu in sezonul trecut fotbalistul Claudiu Mocioi a cazut in dizgratia conducatorilor clubului la inceputul actualei editii de campionat. La venirea la echipa gorjeana, dupa o discutie cu fostul presedinte Ion Vulpe, jucatorul a semnat un contract pe o perioada mai lunga insa in februarie 2002 a semnat o alta conventie, prin care se rezilia vechiul contract, iar din vara fotbalistul devenea jucator liber de contract. Fostul organizator de competitii, Ion Tambu, persoana cu care jucatorul a semnat de fapt aceste contracte, spune ca s-a recurs la rezilierea vechiului contract la insistenta jucatorului, care atunci dorea sa plece din tara pentru a juca la o echipa din China: „Cum acesta a facut pregatirea de vara alaturi de Pandurii si a fost cooptat in lot de antrenorul Octavian Cojocaru, la inceputul actualei editii de campionat a fost negociat cu el un nou contract mediu. Dupa doua etape, Mocioi nu a semnat contractul pentru ca nu era de acord cu clauzele, dar nici nu a plecat de la echipa. Cu toate ca fusese folosit in primele doua etape din tur, acesta nu a mai fost cooptat in lot de antrenorul Cojocaru. Dupa acea data, Mocioi a trecut prin momente deosebit de grele pentru ca este un fotbalist de valoare si a fost nevoit sa stea pe tusa“.

Dat afara de la antrenamente

Momentele grele la care s-a referit fostul organizator de competitii au insemnat pentru Mocioi si interzicerea participarii la antrenamente, presa asistind in aceasta perioada chiar la momente penibile, in care jucatorul era scos din teren de antrenorul Cojocaru pe motiv ca ii incurca antrenamentele. „Din septembrie n-am mai jucat si n-am primit nici salariul sau vreun ban din contract si nici n-am fost lasat sa plec de la Pandurii. Daca semnez acum pentru o alta echipa, pot fi acuzat de dubla semnatura pentru ca am jucat deja doua etape aici“, a adaugat jucatorul.

Claudiu Mocioi recunoaste ca nu a vrut sa mai semneze un contract cu Pandurii la inceputul sezonului pentru ca nu era de acord cu clauzele, dar nu intelege cum de a fost posibil sa joace daca nu avea contract. Fiind sceptic in ceea ce priveste declaratiile conducerii cum ca nu are contract cu Pandurii si bazindu-se si pe antecedentele de la echipa gorjeana (in urma cu doua sezoane au mai existat acuzatii de fals in contracte), jucatorul a depus un memoriu la FRF, reusind sa intre in posesia a doua conventii depuse de conducerea de la Pandurii pe numele sau.

Presedintele nu vrea sa stea de vorba cu Mocioi

„Daca prima este reala si imi recunosc semnatura, in cea de-a doua, semnatura nu este a mea. Eu eram constient ca trebuie sa existe un contract pentru ca altfel nu puteam sa joc. Dupa ce am fost indepartat de la echipa, am tot incercat sa iau legatura cu domnul presedinte Nicolae Popescu pentru a rezilia acel contract, dar dinsul nu a vrut nici macar sa stea de vorba cu mine. De fapt, de trei luni stau pe la usa dinsului pentru a putea pleca de aici. Cum n-am gasit bunavointa, am apelat la calea normala si am depus memoriul la FRF“.

Oricare ar fi decizia federatiei in acest caz, Claudiu Mocioi este decis sa paraseasca echipa din Tirgu Jiu. Desi este gorjean, fostul divizionar A se declara scirbit de atmosfera de la echipa: „Nu voi mai ramine in nici un caz aici pentru ca am constatat ca nu se poate face performanta. Jucatorii sint desconsiderati de conducere, iar oameni de fotbal care sa se ocupe de ei nu prea exista aici!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS