15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportA plecat Marcu, este asteptat Lung

A plecat Marcu, este asteptat Lung

Chestionat asupra eventualelor noutati, patronul Daniel Staicu a evitat ieri raspunsul:

„Sint in trafic, nici nu va aud prea bine. Noutati la aceasta ora? N-am nici un fel de noutate, sint in tratative, in intelegeri… Unele dintre acestea

le-am perfectat, dar pina nu le vedem semnate si inregistrate la LPF nu sint valabile si n-are rost acum sa le fac publice. De unde s-ar putea sa vina jucatori? Sportul, FC National, Dinamo si citiva tineri din tara. Nu e momentul ca acum sa fac nominalizari, nu doresc sa fac valuri. Nici lista cu disponibilizari n-o putem, deocamdata, comunica. In functie de ceea ce vom aduce, atunci decidem pe cine «eliberam»“. Altfel, Vochin a primit acceptul de a negocia plecarea in Israel, iar alti sase jucatori ar fi totusi pusi pe lista disponibilizarilor: Dragomir, Mirea, Ursu, Nica, Bratu, Vrajitoarea.

Dumitru Marcu, fost la Universitatea in trei functii succesive – antrenor principal, director tehnic, antrenor la tineret – a parasit Craiova, acceptind functia de antrenor principal la Jiul Petrosani, Daniel Mogosanu fiind deocamdata principal la tineret. Portarul Stelian Banica nu mai face parte din echipa de tineret a Universitatii.

Intre Staicu si Alin Simota, patronul Jiului, exista relatii de colaborare bune, Simota intentionind, la un moment dat, sa preia CSM Resita. In prezent, patronul Jiului l-a destituit pe antrenorul care a condus echipa in tur, Gherasim, si l-a numit pe Marcu, cu acceptul patronului Staicu. S-a discutat chiar despre o eventuala completare a lotului minerilor cu citiva jucatori de la Craiova, dar deocamdata nu s-a concretizat nimic. Ieri, Mitica Marcu a declarat: „Jiul se afla pe primul loc in seria C 6, cu un avans de sase puncte fata de ocupanta locului doi, West Petrom Arad. Obiectivul imediat este repromovarea in B, obiectiv care sper sa-l duc cu bine pina la capat. Exista si un obiectiv de perspectiva, revenirea in A, dar pina atunci mai discutam“.

In privinta lui Silviu Lung, creditat ca din retur sa preia, se pare, functia de antrenor cu portarii (inclusiv la echipa mare), Dinel Staicu a declarat: „Am avut o discutie cu Silviu Lung, il asteptam acasa si atunci vom clarifica si aceasta problema“.

Silviu Lung va reveni in Romania in seara Craciunului deoarece Nagoya Grampus Eight mai are meciuri in Cupa Japoniei. Fostul portar al legendarei „Craiova Maxima“ are la Nagoya de o saptamina doi invitati din familie: Tibi Lung impreuna cu sotia, Daniela.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS