14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv ia vacanta „pe bucati“

Extensiv ia vacanta „pe bucati“

Desi s-a incheiat turul si in campionatul Diviziei B, jucatorii de la FC Extensiv isi continua antrenamentele la baza din Parcul Romanescu si pe terenul de la Facai.

Simbata, antrenorii Eugen Neagoe, Silvian Cristescu si George Bita au decis sa le dea vacanta urmatorilor jucatori: Stoianov, Bornescu, Vancea, Cristescu, Malaele, Scarlat, Musat, Buca (pentru tratament) si Fl. Mihai (care este oricum accidentat). La rindul sau, Ghindeanu are acceptul clubului pentru a se pregati cu Universitatea. Restul fotbalistilor vor fi opriti in pregatiri pina pe 18 decembrie, iar in aceasta perioada scurta vor mai fi testati in citeva jocuri-scoala.

Anul viitor, lotul Extensivului se va reuni pe 10 ianuarie, iar pe 13 si pe 14 va fi efectuata vizita medicala. Pregatirile se vor desfasura in Banie pina pe 20 ianuarie cind se va pleca in cantonament la Govora (pina pe 1 februarie).

In perioada 7-19 februarie este deja stabilit un turneu in Grecia, la Veria, pe baza unei reciprocitati intermediate de fostul international craiovean, Stefan Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS