15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTrebuia sa dau o proba in Franta, dar m-a „blocat“ spatele!

Trebuia sa dau o proba in Franta, dar m-a „blocat“ spatele!

Corneliu Papura a fost inlocuit in minutul 52 al meciului cu Dinamo din cauza unor probleme la spate, iar de duminica el acuza in continuare dureri. L-am cautat ieri si astfel am aflat despre supararile lui „Papi“.

– Ce faci?

– Rau, aproape ca nu ma pot misca din cauza durerilor de spate. Nici nu stiu prea bine ce am, un fel de nevralgie de sciatica. Imediat dupa meciul din „Stefan cel Mare“ am inceput un tratament medicamentos, niste injectii, iar acum si unul de fizioterapie.

– „Suporti“ o discutie despre fotbal? M-ar interesa opinia ta despre turul de campionat, adica despre Universitatea.

– Locul 11 reflecta, de fapt, situatia de la Craiova, respectiv problemele inerente care au fost din vara: definitivarea pe ultima suta de metri a lotului, pregatirea de vara facuta in conditiile de atunci, valoarea unor jucatori adusi la Craiova.

Apoi, alte probleme aparute pe parcursul turului, printre care si schimbarea antrenorilor. Trei in citeva luni. A plecat si Stinga. Nu-i problema mea, dar incerc sa va explic situatia, desi ea este cunoscuta. Oricum, locul 11 este…

Ma abtin sa-l cataloghez. Se putea mai bine, adica Universitatea nu-i de locul acesta. Au existat totusi conditii de lucruri mai bune. Asta e, sa asteptam acum returul.

– Controversat tur de sezon totusi: de pe locul unu pe 11! Plus, eliminarea din 16-imile Cupei Romaniei de o divizionara B…

– V-am explicat situatia. Ar trebui adaugat si faptul ca in unele partide si arbitrii ne-au dezavantajat, neacordindu-ne unele goluri. Daca ar fi sa ma refer doar la ultima partida, cea cu Dinamo, asistentul Toader a semnalizat un ofsaid inexistent, plus alte erori de arbitraj. Asta e in campionatul romanesc, ce sa mai zic? Altfel, eliminarea din Cupa o consider ca fiind foarte rusinoasa.

– Acum?

– Pai, nu s-a vazut? Este clara treabal lotul trebuie remaniat. Plus o pregatire de iarna buna. Returul nu-i usor, trebuie altfel abordat. Sa nu ajungem iarasi sa „tremuram“ de frica retrogradarii.

– S-a zvonit ca Papura ar avea oferte din strainatate. Pleci de la Universitatea?

– Astazi (ieri – n.r.) trebuia sa fiu in Franta pentru o proba de joc la o echipa din prima liga. N-am plecat din cauza durerilor de spate. Mai vedem…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS