20.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOltul Slatina merge victorioasa mai departe

Oltul Slatina merge victorioasa mai departe

Meci frumos la Slatina simbata, in ultima etapa a turului. In ciuda temperaturii sub zero grade si a unui teren moale si acoperit cu un strat subtire de zapada, jucatorii Oltului au incheiat turul de campionat cu o victorie clara in fata celor aproximativ 2.000 de suporteri.

Partida s-a bucurat de un nivel ridicat de tehnicitate din partea slatinenilor, Pintea, Romica Andrei si Butaru dind clasa minerilor si ridicind in picioare asistenta. Cu citiva dintre jucatorii de baza suspendati si altii nerefacuti, Oltul a reusit in cele din urma sa faca un meci frumos si a marcat trei goluri. Romica Andrei si-a demonstrat inca o data maiestria, driblingurile sale constituind deliciul meciului, iar Pintea i-a „alergat“ serios pe mineri. Golurile primite au venit toate pe fondul unor gafe ale goalkeeper-ului Croitoru. De cealalta parte, minerii au fost timorati de jocul tehnic al slatinenilor, fapt pentru care nici nu au prea „miscat“ in prima repriza, golul acestora din minutul 35 venind in urma unei iesiri neinspirate a portarului slatinean.

In a doua parte a partidei, oboseala si gerul au inceput sa-si spuna cuvintul, slatinenii slabind meciul „din chingi“. Acest lucru le-a permis minerilor sa intreprinda citeva actiuni periculoase, toate dejucate insa de slatineni. In ultimul minut de joc, Dobre a profitat de o noua iesire necontrolata din poarta a lui Croitoru si a marcat cu capul de la citiva metri. Pe final au mai fost citeva ocazii mari de a inscrie ale minerilor, dar jocurile fusesera facute. Oltul Slatina incheie turul de campionat pe pozitia a doua, iar antrenorul Gabi Mangalagiu va trebui in aceasta pauza competitionala sa rezolve problemele de lot care nu sint deloc insignifiante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS