13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au pierdut la Satu Mare

Pandurii au pierdut la Satu Mare

Olimpia – Pandurii 2-1
• Au inscris: Bozdoc ’37, Ciolanel ’84 / Lapadat ’56.
Olimpia: Pascu – Dragomir, Zahariuc, Balau – Raileanu (’71, Negrea), M. Gheorghe, Margaritescu, Bozdoc (’90, Mihovici), Salagean (’46, Tempfli) – Roszel, Ciolanel. Antrenor: Z. Ritli.
Pandurii: Hirsu – Negrila (’46, Lapadat; ’72, Gulin), Nicola, Trofin (’89, Cristea) – C. Popescu, Stirc, Serbanoiu, R.Radoi, Litoiu – A. Popescu, Vintilescu. Antrenor: O. Cojocaru.
• Eliminare: Balau (’43 – 2 galbene)

Faptul ca gazdele au jucat in zece oameni mai bine de o repriza nu a fost de natura sa ii ajute pe gorjeni, care au pierdut si jocul din ultima etapa a turului. Olimpia Satu Mare a profitat insa de greselile apararii oaspetilor, ambele goluri fiind inscrise de satmareni pe fondul unor erori de aparare. Antrenorul Octavian Cojocaru l-a introdus din nou in poarta echipei din Tirgu Jiu pe Dorin Hirsu, dupa ce portarul titular in ultimele etape, Robert Balaet, s-a accidentat la incalzire. De asemenea, nu au putut fi folositi la acest meci I. Stefan, Amzucu (ambii fiind accidentati) si Arcanu (suspendat). Unsprezecele care a fost introdus in teren a fost construit din nou cu improvizatii, lucru caracteristic pentru antrenorul hunedorean si atunci cind nu are indisponibilitati in lot.

Faptul ca in prima repriza Pandurii au evoluat fara un coordonator de joc s-a vazut in prima parte a jocului, in repriza a doua aceasta sarcina revenindu-i capitanului Adi Popescu. Dupa deschiderea scorului de catre Bozdoc, la o greseala a lui Negrila, gazdele aveau sa ramina in zece oameni in urma eliminarii lui Balau, fapt care a dat peste cap registrul tactic al echipei lui Ritli. Introdus la pauza in locul lui Negrila, Lapadat a inscris golul egalarii, dar avea sa paraseasca terenul de joc in minutul 72 cind a fost transportat la spital fiind suspect de fractura la picior. In afara golului egalizator, Pandurii au mai avut pina la finalul meciului o mare ocazie prin Gulin, care s-a trezit cu mingea in cap la o centrare a lui Adi Popescu si de la doar trei metri de poarta nu a reusit insa sa inscrie. Scorul final al partidei a fost stabilit de Ciolanel (’85).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS