15.6 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Brigada din Timisoara ne-a furat pentru a doua oara!“

„Brigada din Timisoara ne-a furat pentru a doua oara!“

Divizionara C Minerul Matasari si-a propus un obiectiv indraznet in actualul sezon, tintind locurile 1-6 si, daca se poate, chiar promovarea. Dupa disputarea a 14 etape din tur, echipa gorjeana se afla insa doar pe pozitia a saptea, iar sansele indeplinirii obiectivului nu sint foarte mari in conditiile in care se arbitreaza in Divizia C. Cel putin asa sustine directorul sportiv al echipei din Matasari, Tanasie Ghimis, dupa ce o brigada din Timisoara a „furat“ pentru a doua oara echipa sa. Este vorba de jocul din etapa a 14-a de la Dierna Orsova, scor 4-0 pentru gazde, meci condus la centru de timisoreanul Romeo Urechiatu, care a fost ajutat de concitadinii sai, Aurelian Baleanu si Ascaniu Simianschi.

„Greva japoneza“ in ultima etapa

Fotbalistii de la Minerul Matasari s-au hotarit sa intre pe teren la meciul din ultima etapa cu banderole albe pe brat. Ei vor protesta astfel impotriva brigazilor de arbitrii din Timisoara, despre care spun ca i-au defavorizat la mai multe jocuri din actualul sezon. „Jucatorii nostri sint foarte suparati din acest motiv. Ne pregatim degeaba pentru ca apoi sa ne fure arbitrii. Vom juca la Ticleni cu banderole albe si vom afisa un banner impotriva acestei brigazi timisorene“, a spus Tanasie Ghimis. Directorul sportiv al echipei din Matasari s-a declarat indignat de faptul ca brigada care a condus jocul de la Orsova, dintre Dierna si Minerul Matasari, nu a sanctionat trei pozitii de ofsaid, din care gazdele au inscris. Conducatorul gruparii din Matasari sustine ca arbitrajul a fost complet defavorabil echipei sale, iar scorul de 3-0 de la pauza nu reflecta realitatea din teren: „Gazdele au inscris de trei ori din ofsaid, iar in prima repriza, arbitrii din Timisoara si-au batut joc de noi. Indiferent ca atacam sau ne aparam, tot noi eram cei sanctionati. S-au potolit abia la pauza, cind a intervenit observatorul.“ Oficialul clubului gorjean a mentionat ca a dorit chiar sa scoata echipa de pe teren, dar in repriza a doua s-a mai putut juca fotbal. Cel de-al patrulea gol al gazdelor, care s-a marcat in minutul 90, a fost inscris regulamentar.

„Daca nu platesti, nu poti sa obtii un rezultat bun“

Directorul sportiv Tanasie Ghimis a spus ca neintelegerile dintre echipa din Matasari si brigada condusa de Romeo Urechiatu au inceput chiar din prima etapa a turului: „La Vinju Mare am fost arbitrati tot de timisorenii care au fost delegati la jocul de simbata. Si atunci au incercat sa ajute gazdele si au dat un penalti chiar in minutul 2. In minutul 43, ne-au lasat in zece oameni, iar la pauza era 1-0 pentru gazde. In repriza a doua, au incercat sa influenteze rezultatul, dar noi am egalat si le-am stricat aranjamentele. De atunci au lansat zvonul ca am ramas datori brigazilor din Timisoara. La ei, daca nu platesti, nu poti sa obtii un rezultat bun oricit de bine ai juca. Astia fac legile in fotbalul rominesc pentru ca au spatele asigurat de presedintele CCA.“

Ghimis a mai spus ca echipa sa si-a propus un obiectiv indraznet in acest sezon, dar daca mai intilnesc si in retur astfel de brigazi, fotbalistii din Matasari s-ar putea sa se lupte pentru evitarea retrogradarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS