15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv - „U“ Craiova (rezerve) : 0 - 3

Extensiv – „U“ Craiova (rezerve) : 0 – 3

Deoarece era suspendat si nu putea evolua in campionat, rapidistul Florin Soava a jucat o repriza pentru Extensiv

Fiind liberi in etapa de simbata, cei de la Extensiv au invitat echipa a doua a Universitatii la un amical pe stadionul din Parcul Romanescu.

Formatia alb-albastrilor a fost condusa de pe banca de Ciurea si Mogosanu, dar „seful“, Sorin Cirtu, a supervizat totul de la tribuna oficiala. Acolo, el a stat linga fratii Mihailescu, dar si linga un important impresar coreean, care venise, dupa unele surse, sa-i vada pe Malaele, Scarlat si… Soava. Da, este vorba despre rapidistul Soava, cel care, nefacind deplasarea la Arad cu echipa sa, a avut permisiunea lui Rednic sa evolueze o repriza la Extensiv.

Gazdele, FC Extensiv, au inceput cu formula-tip, in afara lui Silvian Cristescu, emblema fotbalului craiovean din ultimii ani, care este greu de convins sa fie adversar al Universitatii, fie si intr-un amical.

Meciul a fost cistigat cu 3-0 de rezervele Universitatii prin golurile marcate de Clitnovich (‘6), Dananae (’66) si Leandro (’88).

Iata si cele doua echipe:

Extensiv: Stoianov (Bornescu) – Ciuca (D. Mihai), Vancea (Buca), Cioponea (Ducu) – Ghindeanu (Stamin), Murgan (Saceanu), Malaele, Dantes (Soava), Velcovici – Scarlat (Niculescu), Musat (Pirvu).

„U“ Craiova: S. Banica – G. Serban, Moti (Costache), Mirea – Dragomir, Dananae (Radulea), Nica, Clitnovich (S. Ionescu), Cojocaru (Cimpoeru) – Vrajitoarea, Leandro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS