13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNici cu nocturna „iarna nu este ca vara“

Nici cu nocturna „iarna nu este ca vara“

„Asa este, cind eram jucator si evoluam in nocturna imi crestea randamentul cu 30 la suta“, a repetat Sorin Cirtu si la conferinta de presa sustinuta ieri la stadionul „Ion Oblemenco“. Dupa care, Sorin a continuat cu umor: „Normal, si acum, ca antrenor, ma voi manifesta cu 30 la suta peste ceea ce fac de obicei!“ Totusi, tehnicianul Universitatii a explicat ca nocturna este mult mai pretioasa vara, atunci cind poti evita caldurile aproape insuportabile de peste zi.

Despre partida de miine, cu Ceahlaul, Cirtu a afirmat ca este una speciala si spera ca elevii sai sa o abordeze cu responsabilitate. El este fericit ca nu are probleme deosebite in lot, accidentarile unora dintre jucatori fiind recuperabile: „Spune si asta ceva. Poate ca unii au lovituri mai serioase, dar nu comenteaza tocmai pentru ca tin neaparat sa joace“, a afirmat Cirtu.

Lotul echipei noastre a intrat in cantonament in doua „reprize“. Astfel, fotbalistii necasatoriti au fost consemnati inca de miercuri seara la Lunca, iar cei casatoriti au intrat de ieri in cantonament. Cirtu a comentat astfel „discriminarea“: „Pai, astia tineri sint mai cu pofta de viata. Asa ca i-am chemat mai devreme tocmai pentru a evita surprize gen «Penthouse» sau «Erotic-show»“.

Despre tendinta unor anumiti conducatori de a demasca blaturile din fotbalul romanesc, Sorin Cirtu a spus: „Din ceea ce aud, constat ca sint demascate blaturi vechi, facute cu ani in urma. Probabil ca pe cele proaspete le vor dezvalui peste citiva ani…“. Dupa care a povestit o intimplare cu Gheorghe Stefan, atunci cind „Pinalti“ ar fi recunoscut ca i-a facut „oameni“ intr-un campionat si pe rapidisti, si pe „bancarii“ de la FC National. La capitolul „arbitrii“, Cirtu a fost clar: „Nu stiu daca toti sint rau intentionati, dar fotbalul romanesc are nevoie de Balaj, Tudor si… «Corcodel» (asa i-a zis Sorin lui Corpodean – n.r.), dar asta numai in zilele lui bune!“

Sa mai notam ca aseara lotul Universitatii a efectuat sub conducerea lui Sorin Cirtu un antrenament la lumina reflectoarelor. Baietii s-au simtit excelent si au promis ca miine seara vor face un meci mare pentru a onora asa cum se cuvine prima nocturna oficiala de pe „Ion Oblemenco“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS