15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbalistii gorjeni au incheiat turul pe primul loc

Baschetbalistii gorjeni au incheiat turul pe primul loc

Ultimul joc al echipei gorjene Energia Rovinari in turul campionatului de baschet al Diviziei B s-a incheiat tot cu o victorie. Derbiul oltean dintre Energia si Universitatea Craiova a fost cistigat de echipa pregatita de Constantin Popescu, dupa un joc echilibrat, mai ales in partea finala. Gorjenii au reusit sa se impuna cu scorul de 83-68, cistigind trei dintre sferturi cu 31-17, 17-16, 20-16, iar craiovenii si-au revenit pe final de meci, cistigind cu 17-15 ultimul sfert. Cum ambele formatii se aflau la egalitate de puncte inaintea acestui joc, Energia Rovinari s-a instalat la finele turului pe prima pozitie intrind in cursa pentru promovare.

Performanta echipei gorjene recent infiintate, care nu a pierdut nici un joc in tur, se bazeaza pe experienta multora dintre componentii lotului, unii fosti jucatori ai echipei CSS Tirgu Jiu, care a jucat si in sezonul trecut in Divizia B, iar altii fiind veniti de la fosta formatiei de juniori a CSS. Baschetbalistii gorjeni s-au inscris in campionatul national in acest an si si-au propus ca obiectiv promovarea in prima liga de baschet.

Incepind de joi, Energia Rovinari va participa la turneul de zona organizat in Sala Sporturilor din Tirgu Jiu, competitie la care vor lua parte toate formatiile care activeaza in seria a treia a Diviziei B.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS