13.9 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDonose a fost numit antrenor la Senaco

Donose a fost numit antrenor la Senaco

Echipa din Novaci pare sa fie campioana in seria a V-a din punctul de vedere al schimbarii antrenorilor. Dupa esecul din etapa a 13-a, scor 2-3 cu Building Vinju Mare, Dorian Gugu si-a incheiat colaborarea cu formatia novaceana.

Tehnicianul s-a declarat nemultumit de evolutia elevilor sai in acest joc, dar si de atmosfera incordata de la echipa: „Au fost penibili in aparare la acest meci, dar si in atac, pentru ca au avut peste zece ocazii si n-au inscris decit de doua ori in timp ce oaspetii au avut doar trei faze de atac si toate au fost finalizate.“ Gugu a spus ca a renuntat la echipa novaceana si datorita plecarii iminente ca secund al lui Ilie Balaci, probabil inainte de sfirsitul anului.

Suparat pe echipa si pe antrenor, patronul novacean Relu Stefanoiu a trecut deja la cautarea unui inlocuitor si chiar l-a si gasit in tribune la jocul cu Vinju Mare. Este vorba de Costica Donose, care devine astfel cel de-al cincilea antrenor principal la Novaci in mai putin de un an. Dupa Gabi Zahiu, Cornel Ticveanu, Mircea Irimescu si Dorian Gugu, fotbalistii de la Novaci vor avea ocazia sa se pregateasca cu o alta fosta glorie a fotbalului romanesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS