15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii se lupta pentru puncte

Oltenii se lupta pentru puncte

Stadionul din Valea Fetii va gazdui astazi, de la ora 11.00, meciul dintre Pan Group Armata Craiova si „GP“ Calafat. Aceasta partida se anunta a fi aprig disputata, ambele formatii avind nevoie de puncte pentru a-si indrepta situatia din clasament.

Dupa disputarea a 12 etape, Pan Group Armata ocupa locul zece in clasament, cu 16 puncte si -2 la „adevar“. Militarii si-au propus ca pina la sfirsitul turului sa-si reduca pasivul din clasamentul „adevarului“, insa prima conditie pentru indeplinirea acestui obiectiv este sa nu mai piarda puncte pe teren propriu. „GP“ Calafat, adversara de astazi a gruparii din Valea Fetii, are insa si ea mare nevoie de puncte, pasivul de la „adevar“, -3, fiind destul de ingrijorator. Prin urmare, meciul care se va disputa astazi, pe stadionul „Armata“, este unul la care pronosportistii ar pune „1, X, 2“.

Antrenorul echipei Pan Group Armata, Florin Oprea, ar putea trimite in teren urmatorul „unsprezece“: Irimin – Dinu, Tanasie, Tranculescu, Ghita – Surcel, Negrea, Stanculescu, Raicea – Burghiu, Turcila.

La rindul sau, tehnicianul echipei din Calafat, Valentin Ghita, ar putea utiliza urmatorii jucatori: Barbu – Iancu, Neacsu, Corneanu – Coltatu, Zaharia, Epure, Stancu, Baltaretu – L. Matei, Aileni.

Partida de pe stadionul din Valea Fetii va fi arbitrata de Teodor Musulete (Rimnicu Vilcea), Florin Raducanu (Zimnicea) si Cornel Stupar (Turnu Magurele).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS