14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu am fost niciodata presedintele Universitatii!“

„Nu am fost niciodata presedintele Universitatii!“

Antrenor, director tehnic, presedinte, cautator de talente, cam asa ar arata „traseul“ fotbalistic al lui Emil Sandoi din iulie pina in prezent. L-am cautat ieri pentru un interviu, pe care, in cele din urma, l-a acordat.

– Ati fost obligat, la un moment dat, sa demisionati din functia de director tehnic…

– Va intrerup, nu am fost obligat. Nu neaparat… Nu putea sa ma oblige nimeni! Cine si cum putea cineva? Daca tot insistati asupra unui subiect trecut, va reamintesc ca atunci (Emil Sandoi a demisionat dupa partida cu FC National – n.r.) eu am considerat ca asa este bine pentru echipa. De la inceput, am cerut liniste la echipa, plus rabdare. De aceea, m-am retras atunci, pentru ca atmosfera se infierbintase.

– Si presa a fost anuntata ca Sandoi a devenit presedintele clubului, ca ati acceptat aceasta functie. Inteleg acum ca n-ar fi asa?

– Am avut unele discutii in acest sens. Chiar doresc sa-i multumesc domnului Staicu pentru increderea pe care ar fi avut-o in mine. Dar, n-am avut niciodata atributii de presedinte de club. Repet, mi-am dat demisia si atunci am renuntat la toate drepturile mele financiare pe care le aveam de primit de la club. Nu pot amesteca, asa, lucrurile: antrenor, director tehnic, apoi presedinte.

– Ati ramas la club…

– Da, am stabilit cu patronul sa ramin la FC Universitatea, doresc sa ajut in continuare clubul meu de suflet. Am convenit cu domnul Staicu ca eu sa urmaresc o serie de jucatori, susceptibili de a fi transferati la Universitatea. La sfirsitul turului, voi inainta o informare despre jucatorii pe care i-am urmarit si pe care eventual o sa-i propun pentru Universitatea.

– S-a vorbit despre faptul ca intre timp ati fost curtat de alte grupari. Este adevarat?

– Da, este adevarat ca am mai fost contactat de citeva cluburi, dar nu pot sa fac nominalizari. Ramine insa ca dupa sfirsitul turului sa iau o decizie. Deocamdata, am o anumita misiune la FC Universitatea, doresc sa ajut clubul asa cum am convenit cu domnul Staicu. Din iarna insa, n-as putea sa va spun cu certitudine ce se va intimpla cu mine, adica daca voi ramine sau voi da curs unei eventuale oferte. Chiar daca mi-as dori sa ramin in continuare in iarba, cum se zice, nu-mi plac insa jumatatile de masura. Nu pot sa accept acum vreo eventuala oferta deoarece mai sint trei etape pina la sfirsitul turului. Deci, putina rabdare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS